Магазин за супер-герои в Ню Йорк - Няма такава рубрика - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Магазин за супер-герои в Ню Йорк
Автор: Peika.bg

Жителите на Ню Йорк без проблеми могат да станат супер-герои от филмите. Просто трябва да отидат до магазина Brooklyn Superhero Supply на 5-о авеню и да се снабдят с всичко необходимо, за да станат такива. Магазинът е създаден от известния писател Дейв Егърс и учителя Нинив Калегари, които са създали благотворителна организация за подпомагане на бедни ученици, които искат да развият креативността и писателските си умения.

Първоначално Егърс и Калегари са отворили такъв магазин на пиратска тематика в Сан Франциско, а магазинът им за супергерои в Бруклин, Ню Йорк, САЩ, е отворен през 2004 г. Там има наметала, маски и аксесоари за добри и лоши персонажи. Има буркани с хаос, анти-гравитация, безсмъртие и пр. От същото място, кандидат-героите могат да се купят нов нос, кука, консерва антиматерия и дори нова самоличност.

Всички продукти са направени от собствениците и доброволци. Истинската идентичност на центъра е зад тайна врата, изглеждаща като шкаф за книги, която води към обучителен център за деца между 6-18 години, където ги учат на креативно писането и им се помага с домашните.

Обучителният център е безплатен, в него работят 250 доброволци, петима членове на екипа и няколко стажанти, които помагат за обучението на 2000 ученици всяка година.

Ако вече ви се ходи в САЩ, вижте и най-добрите екскурзии до САЩ.

Тази статия ви хареса? Последвайте ни и във фейсбук и инстаграм за още необикновени пътешествия!

Вижте още от категория Няма такава рубрика
Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин