Магичният спектакъл "Вълшебствата на Зайн" идва в София! - Култура и фестивали - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Магичният спектакъл "Вълшебствата на Зайн" идва в София!
Автор: Peika.bg
Магичният спектакъл "Вълшебствата на Зайн" идва в София!

Преди време ви запознахме с българският илюзионист Йордан Янев- Зайн и неговите пътешествия из Азия.

Неговото турне с магичния спектакъл "Вълшебствата на Зайн" протича с шеметен успех! Мотото му ''Остани в България. Промени България'' и идеята зад спектакъла, че и в България младите могат да успеят, е затвърдена от небивалия интерес из цялата страна.

Спектакълът във всеки един от градовете, които Зайн и екипът му посещават, преминава пред препълнена зала и много щастливи хора, изпълнени с чувството, че магията съществува. Няма как да е иначе, тъй като Зайн демонстрира ефекти, които граничат с невъзможното и оставят смаяни дори най-големите скептици.

Кърпички танцуват в ръцете на хора от публиката, асистентката му Тиара се усуква, докато талията ѝ стане 3 сантиметра, гигантска пеперуда лети из сцената, обляна от сапунени мехури, осветени в приказна светлина. Освен това стотици рози разцъфват на сцената, които след това Зайн раздава на дами от публиката. Приказката е пълна!

Магичният спектакъл "Вълшебствата на Зайн" идва в София!

Най-невероятното е, когато Йордан Янев - Зайн вдига на напълно случаен принцип хора от публиката и започва да им чете мислите, да познава кога са родени и да отгатва имена на хора, за които си мислят. На въпроса ни дали тук има нещо повече от просто фокус, Зайн само загадъчно се усмихва.

Магичният спектакъл "Вълшебствата на Зайн" идва в София!

Публиката остава без ума и дума, когато Зайн успява да предскаже числата от импровизираната лотария - числа, които публиката измисля, без той да се опитва да им внушава абсолютно нищо.

След шоуто можете да се отбиете в магическия магазин, специално изграден за посетителите, от който можете да си купите лесен фокус, с който да забавлява своите приятели. Но не си мислете, че вече сме ви разкрили всичко, което се случва по време на шоуто, защото изненадите са неизменна част от спектакъла. 

Магичният спектакъл "Вълшебствата на Зайн" идва в София!

Турнето на Зайн е вече към края си. Остава единствено мега спектакълът, който ще се проведе в София, в театър "Сълза и смях" на 4 декември от 19:30 часа! Ние ще бъдем там, заповядайте и вие!

Тази статия ви хареса? Последвайте ни и във фейсбук и инстаграм за още необикновени пътешествия!

Вижте още от категория Култура и фестивали
Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин