Миконос - парти градът на Гърция - Уикенд - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Миконос - парти градът на Гърция
Автор: Peika.bg
Миконос - парти градът на Гърция
Снимка: pixabay

Ако обичате да купонясвате до зори и да сте сред тълпата, тогава град Миконос е най-доброто място в Гърция, което да посетите. 

Докато остров Миконос, който е във веригата на Цикладите, може да покрива само площ от 85,5 кв км, това е остров, който доминира гръцката социална сцена от години. Да, има репутация на толкова див, ако не и по-див от Ибиса и това е репутация, която се оправдава.

Миконос - парти градът на Гърция
Снимка: pixabay

Бъдете готови да бъдете заслепени от сутрешното слънце и ярката белота на къщите, когато напуснете клубовете. Може дори да се наложи да си пробивате път през тълпите, ако в пристанището е акостирал круизен кораб. Всичко това е част от чара на Миконос.

Миконос - парти градът на Гърция
Снимка: pixabay

Има ли нещо повече в град Миконос освен барове и нощни клубове? Да, има. Малката Венеция е част от града, където къщите и ресторантите стигат чак до брега. Тесните улички отзад представляват интересен лабиринт от бутици и барове. Групата от пет вятърни мелници на крайбрежието на града прави емблематична снимка в Instagram, ако ги хванете по залез слънце. Църквата Panagia Paraportiani в стил Mama Mia с варосани стени и сводеста камбанария е една от най-фотогеничните сгради в Гърция.

Миконос - парти градът на Гърция
Снимка: pixabay

Защо да посетите? Град Миконос е мястото в Гърция, където можете да видите, да бъдете видени и да купонясвате, както никога досега. Имате ли нужда от по-добра причина да отидете от тази?

Град Миконос е рай за парти хора, съчетан с класическото синьо и бяло на живописните гръцки градове.

Тази статия ви хареса? Последвайте ни и във фейсбук и инстаграм за още необикновени пътешествия!

Вижте още от категория Уикенд
Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин