Мобилно приложение за правата ви при пътуване в ЕС - Съвети - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Мобилно приложение за правата ви при пътуване в ЕС
Автор: Peika.bg
Мобилно приложение за правата ви при пътуване в ЕС

За да не се чудите какво да правите при закъснения на полети, мръсни стаи в хотела или трудности с наемането на кола, докато сте на път в държави от Европейския съюз.

Пътуването често е съпроводено с проблеми, ЕС обаче е изградило механизми за защита на потребителите. За да не се налага да помните всичко, вече можете да изтеглите безплатно мобилно приложение с всичката информация.

ECC-Net: Travel app съветва какви са правата ви като потребители, когато пътувате в друга страна от Европейския съюз, Исландия и Норвегия.

Безплатното приложение дава информация какво да правите, ако отидете в хотел, а стаята се окаже мръсна или различна от обещаното, или пък пътувате със самолет, а полетът ви закъснее. Синтезирани са и най-важните права, които има човек при наемане на кола или купуване на стока. Веднъж свалено, ECC-Net Travel app работи офлайн и така няма нужда от достъп до интернет или допълнителни такси при ползване.

ECC-Net: Travel app е достъпно на 25 езика, включително и на български. Освен това чрез приложението може да разберете как да изразите своите претенции за правата си на съответния чужд език, дори и да не знаете думичка от него.

Приложението ECC-Net: Travel app е достъпно за мобилни устройства с операционните системи iOS, Android и Microsoft Windows и може да бъде свалено от Apple app store (за iOS), в Google Playstore (за Android) и в Windows Apps+GamesStore (за Windows Phone).  

Тази статия ви хареса? Последвайте ни и във фейсбук и инстаграм за още необикновени пътешествия!

Вижте още от категория Съвети
Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин