Момче се напи в Англия, събуди се в Париж - Няма такава рубрика - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Момче се напи в Англия, събуди се в Париж

Някои пътуват от любопитство, други от скука, трети – от прекалена употреба на спиртни напитки. А "Последният ергенски запой" може да се случи и когато си на 19.

Един 19-годишен младеж от град Олдъм, Великобритания, се превърна в световна сензация в социалните мрежи, след като се напи в родния си град и без спомен на следващия ден се събуди в Париж.

Люк Хардинг публикува в социалната мрежа Туитър снимки от своето приключение, които се разпространиха вирусно по целия свят.

Люк завършил вечерта си в клуб в Олдъм, но вместо да се прибере у дома си, по неясни причини си извикал такси до летището в Манчестър. Оттам взел ранен полет до Париж (по случайност си носел и паспорта).

Следващото нещо, което Люк си спомня, е как се събужда в тоалетна на парижкото летище Шарл дьо Гол.

„Не си спомням полета, но в Париж е ужасно скъпо“, написва Люк в социалната мрежа. Въпреки че тийнейджърът е сметнал френската столица за скъпа дестинация, той сяда за кафе и кроасан – все пак е във Франция!

Опашката за Айфеловата кула му се струва твърде дълга, но няколко пъти минава покрай емблематичната забележителност и се снима с нея.

След ден из Париж Люк се качва на самолет обратно за Манчестър, където майка му го посреща. Медиите не съобщават дали младежът е изял един голям пердах.

Младият господин Хардинг със сигурност има най-добрата парти история на света. И най-скъпото петъчно излизане.

Тази статия ви хареса? Последвайте ни и във фейсбук и инстаграм за още необикновени пътешествия!

Вижте още от категория Няма такава рубрика
Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин