Мурите Клуб хотел – почувствай се специален - Зима и ски - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Мурите Клуб хотел – почувствай се специален

Незабравимата гледка към Пирин, многобройните горски пътечки, които криволичат между вековните мури, истински белият цвят на снега – това са все неща, които ще ви карат да се връщате отново и отново в Разложката котловина.

Тук се диша леко, планината е пред погледа ви (и на 15-ина минути с кола), а храната е истинска и вкусна. Не ви остава нищо друго освен да се отпуснете и да си починете така, както отдавна не сте го правили.

Мястото, на което ще ви накарат да се почувствате наистина специални, е Мурите Клуб хотел. Сградите на хотела носят нежни имена – Азалия, Орхидея, Камелия, Жасмин, и са подходящи както за семейна почивка, така и за уикенд с приятели или спортна ваканция.

Ако обичате да си почивате активно, планината е пред вас, през зимата ски пистите на Банско са на една ръка разстояние, можете да си организирате и по-екстремни занимания като рафтинг или офроуд преход.

Ако търсите възможност за приятно отпускане, Мурите Клуб хотел ще ви предложи релаксиращи спа процедури, уютна атмосфера и незабравими кулинарни изживявания. Можете да се отдадете и на опознаване на местните забележителности на регионана празниците и обичаитеСъвсем наблизо се намира и голф игрището Пирин Голф. Каквото и да ви се прави, регионът е богат на интересни места, събития и хора.

А за да сте сигурни, че ядете истинска храна, от 2012 г. Мурите Клуб хотел разполага и със собствена ферма. На над 1200 м надморска височина при екологично чисти условия се отглеждат крави, овце, кокошки и прасета, чиито продукти се сервират в ресторанта на хотела. Зеленчуците пък идват в чинията ви от собствените градини на хотела.

Ето това означава да се почувствате наистина специални!

Тази статия ви хареса? Последвайте ни и във фейсбук и инстаграм за още необикновени пътешествия!

Вижте още от категория Зима и ски
Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин