Насладете се на най-големия хеви метъл круиз в света! - Култура и фестивали - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Насладете се на най-големия хеви метъл круиз в света!
Автор: Peika.bg
Насладете се на най-големия хеви метъл круиз в света!
Снимка: Katja Borns

Феновете на тежката музика могат да се забавляват с 60 банди на борда на луксозен круизен кораб като част от най-големия хеви метъл круиз в свет - "70 000 тона метъл"!

Интересът към събитието се увеличава с всяка изминала година. Ако желаете, още отсега можете да резервирате своето място на кораба "70 000 тона метъл" за следващото плаване от САЩ в началото на 2019 г.

В последните 8 години, откакто съществува метъл круизът, на борда да се качвали хора от 75 различни народности. През 2018 г. круизът имаше 3087 гости и 1032 музиканти и екипаж на борда, които превърнаха пътешествието в истински хеви метъл фестивал в отрито море.

Всяка група свири два пъти на петдневния фестивал, а гостите могат да се насладят на срещи с музиканти, да се забавляват с тях, да чуят някои от най-новите им парчета.

Насладете се на най-големия хеви метъл круиз в света!
Снимка: Tom Couture

Докато сте на борда на круизния кораб, ще можете да опитате късмета си в казиното, да поспортувате във фитнеса или да разпускате в бара. Новият ремонтиран круизен кораб разполага с множество удобства, включително двойни водни пързалки, стая за релакс и батути. След поредния музикален маратон, можете да се отпуснете в някои от горещите вани. Някои от тях да разположени на балкон, над сцената, така че ще можете да слушате любимата си банда, докато си почивате в топлите басейни.

Насладете се на най-големия хеви метъл круиз в света!
Снимка: Marc Feike


Следващият круиз започва на 31 януари и ще продължи до 4 февруари 2019 г. Корабът ще отплава от Форт Лодърдейл във Флорида и ще се отправя към Лабеде, Хаити, където ще остане за цял ден, преди да се насочи към Форт Лодърдейл.

За допълнителна информация вижте тук.

***

Тази статия ви хареса? Последвайте ни и във фейсбук и инстаграм за още необикновени пътешествия!

Вижте още от категория Култура и фестивали
Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин