Най-близките 5 морски парти дестинации - Класации - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Най-близките 5 морски парти дестинации
Автор: Peika.bg
Най-близките 5 морски парти дестинации

Почти всеки минава през период, в който почивката значи един неспирен купон.

За щастие в Европа има доста красиви местенца, които могат да предложат всичко, което ни е нужно за цялостно изживяване в една парти дестинация.

1. Паг, Хърватия

Остров Паг е едно от най-красивите места за почивка на Адратика. Той е получил името си още по времето на древен Рим – Пагус – „село“. Освен, че е популярна парти дестинация, той е прочут с производството на вино, сирене, подправки. Това перфектното място, ако искате да релаксирате през деня и да се отдавате на нощен живот през тъмните часове.



2. Бодрум, Турция

Вълнуващата почивка в този курорт, изпълнен с много места, където да купонясвате вечер, е гарантирана.
 Хотелските комплекси са разположени в малки и живописни заливи, пръснати из целия полуостров. Всяка вечер Бодрум се превръща в една голяма парти сцена, а по думи на местните това е „вторият Истанбул. Там може да намерите разнообразни клубове, където да се забавлявате до зори.
Най-близките 5 морски парти дестинации
Снимка: DODO DODO/Flickr


3. Алания, Турция

Ако искате да прекарате отпуската си или да си организирате парти в екзотична атмосфера на брега на Средиземно море, то в Алания е мястото за вас. Той е  динамично развиващ се курорт, където може да намерите множество хотели, кафета, барове и дискотеки. Да не забравяне и отличните пясъчни плажове. Това е един от курортите, където със сигурност почивката ви може да се превърне в неспирен купон.
Най-близките 5 морски парти дестинации
Снимка: Josbert Lonnee/Flickr


4. Ибиса, Испания

Определено Ибиса си остава най-предпочитаната и известна европейска парти дестинация. Там се намират най-големите клубове и най-шумните нощи с най-прочутите диджеи. Ако посетите Ибиза, няма как да не се потопите в типичната за острова парти атмосфера – неизбежно е.
Най-близките 5 морски парти дестинации
Снимка: Eva Rinaldi/Flickr


5. Миконос, Гърция

Южната ни съседка се слави с многообразието си от острови и възможности за почивка, но остров Миконос е този, който е известен с вълнуващ нощен живот. Мястото предлага богато разнообразие от барове, клубове и дискотеки, където можете да се вихрите до зори. Със сигурност можем да кажем, че там има място за хора с всякакви музикални предпочитания.
Най-близките 5 морски парти дестинации
Снимка: Richard Martin/Flickr

Тази статия ви хареса? Последвайте ни и във фейсбук и инстаграм за още необикновени пътешествия!

Вижте още от категория Класации
Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин