Най-добрите дестинации за интроверти - Класации - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Най-добрите дестинации за интроверти
Автор: Peika.bg
Най-добрите дестинации за интроверти

 Пътешествениците-интроверти могат да намерят невероятни възможности да опознаят света по своя начин!

Разбира се, има няколко предизвикателства, с които трябва да се справят, като намирането на време и пространство за зареждане на батериите в натоварени хостели, влакове и градове. Но правилната дестинация може да позволи на един по-затворен пътешественик да извлече максимума от времето си на път. Сайтът Comparethemarket.com анализира най-добрите туристически дестинации за интроверти. Те са определени на база боря на: населението, малките квартири или къщи за гости, парковете, заведенията, в които могат да се хранят сами.

Ето 5-те най-добри предложения за пътешествениците-интроверти:

5. Финландия

Финландия е известна със своите открити пространства, огромна мрежа от национални паркове и добре маркирани маршрути. През зимата тук дните са кратки, но носят вълшебни преживявания. Красотата на лятото ще ви омае и няма да можете да се наситите на великолепната природа.

4. Австралия

Австралия не е само плажни партита и училища за сърф. Лесно можете да се впуснете в огромната пустош на страната. Ако предпочитате компанията на кенгурата, вместо на хората, там ще ви хареса. Освен това Австралия може да се похвали с 192 парка, а близо 60% от хотелите са класифицирани като малки къщи за гости. Бъдете спокойни и докато си почивате, ще можете да останете сами.

3. Аржентина

Аржентина е идеална дестинация за всеки, който обича разходките в природата. Със своите над 258 парка, включително най-новото допълнение - Национален парк Ибера, страната ще се хареса на пътешествениците, които обичат да остават сами. Те ще могат да се насладят на дивата природа на Патагония и да си подарят много приключения!

2. Канада

Канада е известна с огромната си пустош. В страната на квадратен километър живеят само четирима души. Това означава, че няма да е трудно да се измъкне, ако търсите малко пространство, където да останете необезпокоявани.

1. Русия

Може би не е изненадващо, че най-голямата страна присъства в този списък. Със своите безкрайни пространства, пътешествениците могат да опознаят рядко населената страна като вкусят от невероятната ѝ история и култура. Освен това близо 66% от хотелите са класифицирани като малки къщи за гости. Там можете да имате приятен частен престой, ако искате да останете сами след дълъг ден, прекаран в разходки.

Ето и още няколко страни, които са подходящи за по-затворените в себе си пътешественици: Нова Зеландия, Норвегия, Исландия, Боливия и Намибия. Приятни пътешествия!

***

Тази статия ви хареса? Последвайте ни и във фейсбук и инстаграм за още необикновени пътешествия!

Вижте още от категория Класации
Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин