Незабравимо турско лято край Йоздере и Кушадасъ - Лято и море - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Незабравимо турско лято край Йоздере и Кушадасъ
Незабравимо турско лято край Йоздере и Кушадасъ
Снимка: Notion Kesre Beach

Чисто нов хотел в Кушадасъ-Йоздере с уникални цени за целия летен сезон

Лятото е сезонът, в който всички започваме да мечтаем за морето, за плажа, за слънцето и пълноценната почивка. Именно това е сезонът, в който искаме да съберем багажа и да заминем някъде, където хем да ни е близко, хем да ни е достатъчно далече, за да се откъснем поне за няколко дни от ежедневието. Точно такава възможност ни дава съседна Турция.

От много години турските курорти са предпочитано място за почивка на българите, при това от май месец, та чак до октомври. И ако има градове и хотели, които се посещават масово от българските туристи, а и не само от нашенци, то тази година се появи едно местенце - съвсем нов хотел в Кушадасъ-Йоздере, който отвори врати през месец май. Notion Kesre Beach е един от най-новите хотелски комплекси, където може да изкарате своята лятна почивка и то на цена, която не е за изпускане.

34914

Новоизграденият Notion Kesre Beach се намира на изключително добро място - близо до любимия на много българи Кушадасъ и още по-близо до Йоздере. Завършен преди броени дни на място, от което можете бързо да достигнете до желани от вас точки, този хотел предлага всички услуги и удобства, които търсят туристите. С омайващ плаж, намиращ се на две крачки от комплекса, и басейни за онези, които ги предпочитат, хотелът дава възможност за пълноценна почивка както за по-младите, така и за цели семейства и по-възрастни гости, които търсят добро изкарване и спокойствие в едно. Всъщност именно семейният профил на новия хотел е едно от големите му предимства.

Макар и намиращ се в район, който тепърва ще се развива и облагородява, този чисто нов хотел е идеален за една качествена почивка в живописна Турция. Впрочем, туристическа агенция Аполо предлага една и съща ексклузивна и фиксирана цена за целия сезон (от 5 юни до 11 септември) за едноседмична All Inclusive почивка в хотела. Подробности и пълния текст на офертата им ще откриете тук.

34915

34916

Освен задължителните басейни и плаж, хотелът предоставя на своите гости водни пързалки, привличащи малки и големи, както и "хамам" - прочутата турска баня, сауна и всякакви други отпускащи тялото и душата предложения. Едно от нещата, които ще спечелят сърцето ви със сигурност обаче, е гледката. Безкрайната водна шир и далечните силуети на парчета земя, които се разкриват пред всеки, стъпил на пясъка, дават онова усещане за дишане и свобода, което винаги подсъзнателно човек търси.

Към изключителната оферта можете да доплатите и за допълнителни екскурзии, като някои от най-интересните са до Памуккале, древния Ефес, къщата на Дева Мария, Измир, Шириндже (където обезателно трябва да опитате виното) и др. Всеки може да обогати изживяването си на турския бряг като избере разходка с корабче, подводно плаване, джип сафари, сафари на кон, шоу с делфини и още, и още много и най-различни възможности за забавления. А ако искате просто да отидете до съседните градове, без да зависите от никого, нямате никакви проблеми - пред хотела ежедневно минават маршрутки, които могат да ви закарат до Кушадасъ и Йоздере съответно срещу 8 и 3 лири, което се равнява на около 5 и 2 лева.

34918

Ако вече предусещате слънчевите лъчи, абсолютното спокойствие и морската вода и сте решили тази година да изкарате почивката си в Турция, изберете един от най-новите хотели в близост до Кушадасъ, който обещава запомнящо се лято.

34919

Тази статия ви хареса? Последвайте ни и във фейсбук и инстаграм за още необикновени пътешествия!

Вижте още от категория Лято и море
Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин