Нова мода: Вазичка с цветя на колелото - Няма такава рубрика - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Нова мода: Вазичка с цветя на колелото
Автор: Peika.bg
Нова мода: Вазичка с цветя на колелото
Снимка: Colleen Jordan

Градското колело все повече се превръща от обикновено средство за придвижване в аксесоар. Повече в чужбина, отколкото в България, където все още се надяваме на равни велоалеи, които не завършват в средата на кръстовище или във вратата на някой магазин. Но това е друга тема.

Ако сте били в Холандия, знаете, че там на почит са изкуствените цветя за велосипеди. В САЩ пък една идеята е доразвита. 

Американката Колийн Джордан се занимава активно с разкрасяване на градски колела с живи цветя, като произвежда симпатични вазички за тях. Украшенията се изработват с 3D принтер, след което на ръка се оформят довършителните детайли. Достатъчно е само да щракнете вазичката на колелото си и да си намерите цветенце за нея.

Любопитна е историята на Колийн. Докато учила в колежа, тя разказала на всичките си професори за идеята си, но никой от тях не предвещал бъдеще на проекта. Това мотивирало Колийн да докаже, че може да бъде успешна и да превърне идеята си в реалност.

Та дори и да не мислите да си слагате цветя на колелото, можете да се вдъхновите от сбъднатата мечта и да реализирате своята собствена.

Ето и няколко от моделите на Колийн:

41443

41445

41446

41447

41448

Тази статия ви хареса? Последвайте ни и във фейсбук и инстаграм за още необикновени пътешествия!

Вижте още от категория Няма такава рубрика
Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин