Novel Book Bar – вълшебната къщичка в центъра на София - Хапване и пийване - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Novel Book Bar – вълшебната къщичка в центъра на София
Автор: Мария Ангелова

Важна информация: Novel Book Bar затвори врати.

Novel Book Bar е една прекрасна къщичка в центъра на София, където двама души са реализирали мечтите си по два различни начина.

Още с влизането могат да се видят следи от женския усет, подредил кътче за книги, домашно приготвени торти и кокетни масички за следобедно кафе. Или за вечерно питие с приятели.

Накъдето и да погледне човек, вижда внимателно планирани и подредени детайли. Сякаш сте се смалили и сте влезли в кукленска къщичка.

На няколко лавици покрай стената има книжки за четене. Можете и да размените книга – да оставите заглавие, което повече няма да четете, за да го открие някой друг.

На долния етаж е по-„мъжката“ част на бара – джагите, дартсът и огромният плосък екран, перфектен за мач + бира, докато половинките бъбрят горе (освен ако не са от онези половинки, които се включват активно и при бирата, и при футбола). Тук осветлението е по-приглушено, а фактът, че се слиза надолу, води до това, че човек да се почувства като в кварталната „бърлога“.

Има и трети етаж – тераса на покрива, която ще отвори врати лятото, за да можете да се насладите на питието си под звездите.

И сякаш това не е достатъчно, редовно в Novel Book Bar се случват разни интересни неща – стенд ъп комедийна вечер, курс по сладкарство, клошАрт базар, литературно четене или дегустация на шоколади... ммм! Винаги има какво да ви изнеанада приятно тук.

Подшушнато: Попитайте за тортите и сладкишите на деня, за да се насладите на домашен вкус!

Адрес: София, ул. Цар Самуил 33.

Тази статия ви хареса? Последвайте ни и във фейсбук и инстаграм за още необикновени пътешествия!

Вижте още от категория Хапване и пийване
Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин