Опознай Доминикана + спечели почивка - Лято и море - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Опознай Доминикана + спечели почивка
Автор: Peika.bg
Опознай Доминикана + спечели почивка

Доминиканската република или по-известна като Доминикана е едно от онези места, които трябва да посетите поне веднъж в живота. 

Популярната и екзотична дестинация има много какво да предложи на своите посетители. Тя е перфектна за една необикновена ваканция. Подбрали сме ти 5 идеи за това как да я прекараш по най-добрия възможен начин.

Освен това в края на статията ще разбереш как да си спечелиш супер почивка в Доминикана, в началото на месец май 2018 г.!

1. Вземи си очила за плуване

Те са задължителни, тъй като водата е доста солена, а сме сигурни, че ще искаш да плуваш и да се гмуркаш необезпокояван в тази красива морска шир.

Опознай Доминикана + спечели почивка

2. Посети делфинариум

Това може да е например „Анати парк”. Там освен да гледаш шоуто, може и да поплуваш с делфини. Усещането е неповторимо. А за довиждане ще получиш целувка от морските бозайници.

3. Опитай еко приключение 

Доминикана разполага с огромно биоразнообразие от диви животни. Има всевъзможни начини да ги разгледаш: на кон, пеша, чрез джип тур или като планински колоездач. Изборът е изцяло твой, но ние ти препоръчваме да пробваш поне две от алтернативите.

Опознай Доминикана + спечели почивка

4. Екскурзия до остров Саона

Непременно отдели един ден за екскурзия до остров Саона, където можеш да се полюбуваш на множество морски звезди. Дотам се стига с тримаран, на който по стара пиратска традиция се пие ром. Има и съпътстващо шоу с „пирати”, които „нападат” пътниците, след което следват забавни снимки, които на връщане може да получиш залепени като етикет върху бутилка с ром. На острова се предлага морско меню за обяд, гмуркане с шнорхел в риф с най-пъстрите риби на света. Интересно е да отбележим, че докато пътуваш, можеш да видиш и летящи риби.

Опознай Доминикана + спечели почивка

5. Впусни се в страстни латино ритми

Ако танцуваш или просто обичаш латино танци, се увери, че в багажа ти присъстват танцувалните обувки. Ако пък не си почитател – не се заблуждавай, че няма да ти се прииска да разклатиш бедра в някоя гореща вечер. 

Опознай Доминикана + спечели почивка

Палмовият тропически климат и латиноамериканската следа на острова са преносител на горещо танцувално настроение. Освен това къде по-добре ще научиш меренге, отколкото в неговата родина?

Опознай Доминикана + спечели почивка

Сигурно вече и ти искаш да си почиваш по перленобелите плажове със небесносиня вода, да се наслаждаваш на забележителната природа и съблазнителните нощи в Доминикана.

Сердика Център ти предлага шанса да отлетиш до там само за 150 лв. Как? Много просто, пазарувай за 150 лв. или повече, в един ден, в който и да е от магазините на Сердика Център и пусни талон в специалната ни урна на бюро Информация. Още на 19 април ще разбереш дали си големия късметлия, който ще открие цветовете на Доминикана.

Опознай Доминикана + спечели почивка

Още по-страхотно е, че кралицата на Карибския басейн ще те очаква между 03 и 14 май в пълния си блясък, когато всички тук още ще си мечтаем за плаж, море и слънце. Пазарувай в Сердика Център и играй. Билетът и хотелът е от тях, а страхотното настроение – от теб. Bon voyage!

Пълните условия на играта виж на www.serdikacenter.bg

***

Тази статия ви хареса? Последвайте ни и във фейсбук и инстаграм за още необикновени пътешествия!

Вижте още от категория Лято и море
Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин