Пътувайте безплатно из Европа това лято! - Лято и море - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Пътувайте безплатно из Европа това лято!
Автор: Peika.bg
Пътувайте безплатно из Европа това лято!
Чудите ли се как ще прекарате лятото? Защо не в пътуване из цяла Европа?! Едва ли има по-добър начин да запълниш едни от най-приятните месеци в годината. А най-хубавото е, че тримесечното пътуване, за което ви споделяме, ще е напълно безплатно за вас!
 
Сигурно вече искате да разберете как да се включите, но нека преди това да ви разкажем още малко. Мечатаното пътешествие се организира от Busabout - фирма за автобусни екскурзии. Тя търси туристи, които да прекарат лятото си пътувайки из Европа и документирайки онлайн своите приключения. Така че, освен да обичаш пътешествията, ще трябва да си доста добър със създаването на снимки и видео съдържание, както и с използването на социалните медии. 
 
Фирмата търси четирима ентусиасти, които да са добри разказвачи на истории, с креативни умове, пристрастени към пътуването, приключенията и доброто прекарване! Категориите, за които се издирват перфектните кандидати са: Блог, ЮТюб, Инстаграм и Снапчат. Това означава, че желаещите трябва да са наистина добри в създаването на съдържание за тези платформи и да умеят да ги използват като петте си пръста.

Ако обичате социалните медии, можете да кандидатствате за една от тези роли - сами или групово. Групата се явява пета категория и ще пътува из Европа отново напълно безплатно. 
 
Лятото приключение започва ще започне в края на месец май и ще продължи до края на септември. Точни дати все още не са уточнени. Пътешествениците ще тръгнат от Париж, ще видят езерото БледКраков, но ще стигнат и до по-непопулярни места като Грюнау в Австрия. В последната седмица те ще се отдадат на плаване край зашеметяващите брегове на Хърватия. Пътешествието ще приключи в Сплит.
 
Пътувайте безплатно из Европа това лято!
 
Карта на маршртура
 
Вече искате да кандидатствате за това мечтано преживяване? За целта трябва да създадете 60-секундно видео, в което обяснявате защо точно вие сте най-подходящия кандидат и да изберете своята категория, т.е. социална медия. Групите (от двама, трима, четири думи) трябва да заснемат едно видео.
 
Изпратете своя клип на сайта на Busabout до 17.04.2018 г. Повече информация можете да откриете тук. Успех!

Тази статия ви хареса? Последвайте ни и във фейсбук и инстаграм за още необикновени пътешествия!

Вижте още от категория Лято и море
Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин