Плажове на остров Праслин (пътепис част 1) - Лято и море - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Плажове на остров Праслин (пътепис част 1)

Започнахме пътуването и обиколката на плажовете на остров Праслин с автобус.

Така че част от забавлението се състоеше в това да стигнем някъде с автобус, след което да походим, за да намерим плажа. Тесните завойчести пътища добавиха малко адреналин преди да се отпуснем на някои от най-хубавите плажове, на които сме били.

Анс Лацио

Често наричан „най-добрият плаж на Праслин“, Ансе Лацио привлича много посетители. Най-хубавото е, че трябва да изкатериш хълма, после да слезеш надолу, за да стигнеш до него от спирката на автобуса. Това може да е уморително, но също така дава възнаграждаващи гледки. Искаше ни се да си бяхме донесли с нас леки закуски и бира, тъй като в един от малкото ресторанти на плажа беше първата ни среща с високите цени на Сейшелските острови.

Кот д‘Ор

Наричаме този плаж наш дом, тъй като бяхме отседнали в къщата на местни на няколко минути пеша нагоре по пътя. Първият плаж на Сейшелите, на който стъпихме. Радвахме се на ярките цветове, на шепата хора на плажа, както и на парапланеристите, които се опитваха да излетят толкова дълго!

 

 

Гранд Анс

Автобусът ни отведе до плажа Гранд Анс и той, както подсказва името му, наистина беше огромен. Купихме бира от магазина в близкото село и минахме през задния двор на стадиона, за да стигнем до по-спокойна част от плажа. Казахме чао на слънцето и разговаряхме с други, търсещи уединение и красота, на плажа.

 

 

Тази статия ви хареса? Последвайте ни и във фейсбук и инстаграм за още необикновени пътешествия!

Вижте още от категория Лято и море
Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин