Почивка сред ледовете на Северния полярен кръг? - На ръба - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Почивка сред ледовете на Северния полярен кръг?
Автор: Peika.bg
Почивка сред ледовете на Северния полярен кръг?

Някога обмисляли ли сте приключение до някое наистина различно място като Северния полярен кръг?

Дори да не сте от най-големите фенове на зимата, арктическият СноуХотел е интересно предизвикателство за всеки с авантюристичен дух. Той се намира в Северния полярен кръг, близо до Рованиеми, Лапландия и е разположен сред вълшебен снежен свят, който изпълва сетивата на посетителите с необятната си белота и чистота.

Дестинацията е доста екзотична, но не в традиционния смисъл на думата. Северният арктически кръг е едно изключително красиво място, но трябва да сте подготвени за наистина сериозен студ.

В снежния хотел можете да опитате арктически специалитети в ледения ресторант, да спите в стаи от лед, където температурата се поддържа между 0 и -5 градуса, да се разходите из преспите наоколо с гид и, разбира се, да наблюдавате Северното сияние.

Домакините са се погрижили да предоставят на всички свои гости подробни инструкции за престоя им там. Освен това са им осигурили топли висококачествени спални чували, услуга за събуждане, в която е включена гореща напитка и закуска. Освен незабравимата атмосфера от СноуХотел ще ви предоставят и специална диплома, удостоверяваща, че сте нощували под сняг и лед в арктически условия. Е, как ви звучи едно такова смразяващо предизвикателство?

Тази статия ви хареса? Последвайте ни и във фейсбук и инстаграм за още необикновени пътешествия!

Вижте още от категория На ръба
Коментирай
kalitravel, 26.12.2018 | 14:24
Авантюристично наистина!
Абонирайте се за нашия бюлетин