Пускат влак за есенна разходка през Алпите - Няма такава рубрика - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Пускат влак за есенна разходка през Алпите
Автор: Peika.bg

Есента вече рисува с пълен размах красивите си картини. Магията на този сезон малко по малко завладява Европа. В нейна чест ще бъде пуснат специален влак, от който можете да се насладите на цветната гора в Алпите през октомври!

Железопътната линия Vigezzina-Centovalli преминава през региона Пиемонт в Италия и навлиза в Швейцарските Алпи.  Линията дава възможност на пътниците да се възхищават на красотата на есенния пейзаж чрез бавно пътуване с влак от италианския планинаски град Домодосола до швейцарския град Локарно на езерото Маджоре.

Влакът ще пътува 52 километра и ще премине по 82 моста от Италия до Швейцария и обратно. Пътниците могат да се качат и от двете страни и да планират спирките си по време на пътуването. Те се намират в исторически селища като Санта Мария Маджоре и Малеско. Всяко от тях има собствени малки музеи, светилища, красиво запазени центрове и вкусна храна, чакащи да бъдат открити, докато се наслаждавате на есенните цветове на Алпите.

Влаковете по тази "есенна линия" ще се движат от 13 октомври до 4 ноември. Препоръчва се предварително да резервирате билетите си, както и да изберете спирките, които планирате да направите, тъй като закупуването на билет ще ви даде някои предимства, като отстъпки и безплатни подаръци, във всеки от градовете по пътя. 

Ако искате да резервирате билет или да получите повече информация за влака, можете да проверите официалния уебсайт на железопътната линия тук или да разгледате Фейсбук страницата тук.

Тази статия ви хареса? Последвайте ни и във фейсбук и инстаграм за още необикновени пътешествия!

Вижте още от категория Няма такава рубрика
Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин