Работа-мечта: Бавачка за околосветско пътешествие - Няма такава рубрика - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Работа-мечта: Бавачка за околосветско пътешествие
Автор: Peika.bg
Работа-мечта: Бавачка за околосветско пътешествие

Над 20 000 души се състезават за работа-мечта - бавачка за околосветско пътешествие!

Двама съпрузи - Дерек и Кензи Тилотсoн публикуват видео, в което казват, че търсят бавачка, която да ги придружи на едногодишно пъутване.

Семейството смятало, че доста хора ще откликнат на обявата им, но не очаквало желаещите да са буквално хиляди. Освен заплатата, която ще получава одобреният кандидат, двойката обявила, че ще покрие настаняването и храната му. Задълженията на бавачката ще са: грижа за три малки деца, готвене и чистене.

За позицията кандидатствали хора от всички сфери на живота – учители, медицински сестри, социални работници, лекари и редица други от цял свят. Семейството вече е прекратило търсенето, заради огромния брой кандидатури, които едва ли ще успее да прегледа.

Приключението на младото семейство ще започне през юли тази година в Ню Йорк. След това ще премине през Скандинавия и към по-южните части на Европа. В края на годината всички ще се завърнат у дома за две седмици около коледните празници. И ще се подготвят за продължението, този път на изток – към Хаваи, Нова Зеландия и Азия.

Тази статия ви хареса? Последвайте ни и във фейсбук и инстаграм за още необикновени пътешествия!

Вижте още от категория Няма такава рубрика
Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин