Red Bell – място за истинска храна - Хапване и пийване - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Red Bell – място за истинска храна
Автор: Мария Ангелова

Ако те интересува какво точно има в чинията ти и кой и как е правил шунката в сандвича ти, Red Bell е мястото, на което да се отбиеш за закуска, обяд и вечеря.

Тук можеш да проследиш целия път на продуктите до чинията ти и да си сигурен, че са истински. Не био, еко и органик, а просто истински, качествени продукти – вероятно по-добри от това, което сам би избрал за себе си.

Какво има в Red Bell?

Храна за всеки. За почитатели на месцето на скара, на средиземноморската кухня, на морските дарове и рибата, суровояди, вегани. Всеки ден има по две супи – една с месо и една постна. Тортите, курабийките и крекерите... ами трябва да ги опиташ всичките...

Водата е йонизирана. Бирата е жива. Има и комбуча - леко газирана ферментирала напитка на основата на чая за тези, които обичат да експериментират. Скоро ще има домашна джинджифилова бира, която, разбира се, в Red Bell си произвеждат сами.

Салатите се правят всяка сутрин, за да са свежи.

И понеже бабите вече не правят сладко, може да заредиш килера с домашни мармалади от шкафчетата на заведението.

Какво има в твоя сандвич?

Няма нужда да се чудиш. Тук сами си правят шунката и кренвиршите за сандвичите, защото всички знаем какво слагат в същите от магазина (всъщност не, не искаме да знаем!). На място се приготвят и туршиите, както и сосовете (уорчестър, терияки). Пици, свинско и телешко, сьомга на скара, октопод, скоро и скариди – всичко се пече на място, тук притоплянето не е на почит и веднага ще усетиш разликата.

Сладоледите

Крем сладолед с истински малини, сладолед с истински боровинки (и двата са перфектни другарчета на школадовото суфле). За лятото почитателите на нетрадиционните вкусове да очакват новата колекция сладоледи – черен пипер (препоръчан!), морков с халва, фъстъчено масло... 

***

Red Bell са на ул. Парчевич 31. Работи от 8 до 20 часа (но спокойно, няма да ви изгонят в 19:59), затворено в неделя.

Скоро ще има и take-away Red Bell на Денкоглу.

Можеш да следиш какво ново в Red Bell във фейсбук страницата им тук.

Тази статия ви хареса? Последвайте ни и във фейсбук и инстаграм за още необикновени пътешествия!

Вижте още от категория Хапване и пийване
Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин