Рок книга... от самолетни торбички - Култура и фестивали - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Рок книга... от самолетни торбички
Автор: Peika.bg
Рок книга... от самолетни торбички

Вокалистът и лидер на The Bad Seeds - Ник Кейв е известен като една от най-странните птици в музиката, а нестандартните хрумвания са негова запазена марка. Тъкмо излезе филмът за него и с негово участие "20,000 Days on Earth" , а Кейв не спира да твори. И този път надминава себе си.

Изглежда на певеца му е било скучно в самолета по време на турнето на бандата му, защото той е направил книга, написана... на гърба на торбичките за повръщане. Не е трудно да се досетим, че заглавието й ще е „Песен за торбичката за повръщане“ (The Sick Bag Song), а концепцията й е да „изследва любовта, вдъхновението и паметта“.

Творбата на Ник Кейв започва с драсканици и завършва с текстове на песни и ноти, написани на гърба на 33 самолетни торбички за повръщане. Нелимитираната версия на книгата ще струва около 45 долара и ще включва подарък - аудиозапис на Кейв, докато чете творбата си, както и нейна e-версия.

Но старият Ник не спира дотук: лимитираната версия ще е по-скъпа от полет между Ню Йорк и Лондон. В тази серия ще има само 10 книги за всеки от всичките 22 града, посетени от The Bad Seeds, а читателите ще получат торбичка с нотите, драсканиците и текстовете на Кейв (разбира се, торбичките могат да се използват и по предназначение). Специалната аудио-версия на книгата пък ще бъде на бял винил и ще струва 1115 долара.

Добра работа, Ник, така се правят пари от скука!

Тази статия ви хареса? Последвайте ни и във фейсбук и инстаграм за още необикновени пътешествия!

Вижте още от категория Култура и фестивали
Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин