С какво пътуване да изненадаме половинката си според зодията? (част 1) - Класации - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
С какво пътуване да изненадаме половинката си според зодията? (част 1)
Автор: Peika.bg
С какво пътуване да изненадаме половинката си според зодията? (част 1)

Ако искате да изненадате половинката с пътуване извън страната, може да сме ви полезни в избора на дестинация.

Вижте на какви места биха предпочели да отидат хората от различните зодии.

Овен

С любов към всичко романтично, овенът би искал да бъде зашеметен. Можете да изненадате половинката си с пътуване до Тулум, Мексико, където да се насладите на брега на океана, а след това да преживеете незабравими моменти сред археологическите чудеса на маите.

Телец

Телците са най-щастливи, когато нещата са прости и лесни, но същевременно си падат по екстравагантното и романтичното. Затова например Чарлстън, Южна Каролина би било идеалното място, на което да ги заведете.

Близнаци

Близнаците не обичат рутината, така че вашата дестинация трябва да е необичайна и изпълнена с красота и история. Средновековната столица на Шотландия - Единбург е изключително подходяща дестинация. Там ще можете да се насладите на редица забележителности, сред които и замъкът Крейгмилър, известен като „другия замък“ в Единбург, който е построен през XIV век.

Рак

Представителите на този искрен и емоционален знак имат нужда от нещо фантастично и величествено. Затова например, ако половинката ви е от тази зодия, можете да я заведете в Национален парк „Скалистите планини“ в Колорадо, където природата ще ги омае!

Лъв

Лъвовете не си падат по тихите разходки на плажа или пътуване до старинен град. Те искат пътувания, които ще останат в спомените им завинаги. Заведете половинката си в Замбия, Африка, където се намира най-големият водопад в света – Виктория.

Дева

Ако вашият партньор е дева, то със сигурност обръща сериозно внимание на детайлите, но няма да има нищо против, ако планирате екзотична почивка. Идеалното място за релакс с тях е Фиджи.

Очаквайте втора част!

Тази статия ви хареса? Последвайте ни и във фейсбук и инстаграм за още необикновени пътешествия!

Вижте още от категория Класации
Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин