Щафетните игри за цялото семейство продължават в Декатлон - С деца на път - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Щафетните игри за цялото семейство продължават в Декатлон
Щафетните игри за цялото семейство продължават в Декатлон
Снимка: Декатлон

„Тони и тати”, „Надежда”, „Марти”, „Малчугани” – това не са имена на детски градини, клубове по игри или занимални, а имената на някои от отборите, които вече участваха в щафетните игри за Купата на Декатлон – „Мама, татко и аз”. По време на щафетните игри, организирани от Декатлон и АСЕМ груп, малчугани и техните родители обединиха сили в състезание с други отбори и си спретнаха невероятно преживяване.

Игрите за купата на Декатлон продължават и през предстоящия уикенд – на 4.10., събота, в Декатлон Подуяне на бул. Владимир Вазов 31. Игрите се провеждат на състезателен принцип в 3 кръга, като участниците задължително са родители с техните деца, обединени в отбори от 2-ма до 4-ма човека. Основните елементи на игрите са насочени към постигане на резултати за време, съчетани с добри координационни и комуникационни умения между участниците в отборите. „Родителите и техните деца се сплотяват изключително много по време на подобни състезания, защото отборният дух на подкрепа помежду им е ключов за постигане на добри резултати в игрите”, разказват Евгени и Маруся Иванови от АСЕМ груп.

Регистрацията за събитието вече е отворена и продължава до 10:00 ч. в събота, 4.10.2014. Всеки желаещ отбор трябва да се регистрира с минимум двама души до максимум четирима души, като задължително трябва да участва един родител и едно дете (възраст 5-13 години). Изпращайте името на отбора, брой и възраст на участниците на имейл bgkarta@decathlon.com. Предстои състезание с елементи от футбол, баскетбол и гимнастика, а в края на състезанието един отбор ще грабне и купата на Декатлон. Ще има и награди за участниците. Програмата е следната:

11:00 ч. – Регистрация в Декатлон Подуяне
11:30 ч. – Старт на игрите
12:30 ч. – Финал на игрите
12:40 ч. – Награждаване 

В неделя, 28.09., от 11:30 до 13:30 в Декатлон Витоша пък предстои едно по-различно арт занимание за децата – „Нарисувай любимия си спорт с Декатлон”. По време на заниманието децата ще могат да претворят любовта си към спорта в рисунки, като за целта ще имат цветни моливи, пастели и листа, приятна обстановка и професионални аниматори, които да ги подпомагат в този креативен процес. След като нарисува любимия си спорт, всяко дете ще може да постави и своя цветен отпечатък на ръчичката си върху винил, за да остави своята следа в историята.  

Тази статия ви хареса? Последвайте ни и във фейсбук и инстаграм за още необикновени пътешествия!

Вижте още от категория С деца на път
Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин