Спечели круиз за теб и трима приятели със снимка в Инстаграм - Лято и море - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Спечели круиз за теб и трима приятели със снимка в Инстаграм
Автор: Peika.bg
Спечели круиз за теб и трима приятели със снимка в Инстаграм

Ако вие и вашите приятели искате да се отправите на безплатен круиз, продължавайте да четете.

В момента Royal Caribbean е в търсене на "най-най-приключенския отряд". Компанията отправя серия от пет предизвикателства в социалната мрежа Инстаграм. Сред снимките от пътешествия тя ще издирва най-големите авантюристи.

Победителите от всяко предизвикателство ще се съревновават в истинско състезание на най-големия круизен кораб в света "Harmony of the Seas". Крайните победители ще отплават на три круиза по избор до всяка точка на света.

Ако искате да се включите в това предизвикателство, трябва да качите приключенска снимка, видео или гифче в Инстаграм. Не забравяйте да тагнете трима свои приятели, @RoyalCaribbean, както и да добавите тези два тага - #AdventureSquad и #Contest.

Ще можете да публикувате своите най-авантюристични снимки в няколко категории, като например снимки на "скрито съкровище", най-впечатляващи храни, културни обекти и други. Финалистите ще трябва да доказат авантюристичния си дух като заснемат най-щурите снимки и видеа в невероятните дестинации, които ще посетят с кораба - Хаити, Ямайка и Мексико.

Победител ще бъде групата, която докаже, че има най-голям приключенски дух. Тя ще спечели пътуване, до която точка на света пожелае. Според официалните правила победителят ще получи три седемдневни круиза в някоя от дестинациите на компанията, както и 14 175 $ в брой. 

Всяко предизвикателство ще бъде отворено за 72 часа. Периодът за участие е от 27 март до 12 април 2017 г. 

Тази статия ви хареса? Последвайте ни и във фейсбук и инстаграм за още необикновени пътешествия!

Вижте още от категория Лято и море
Коментирай
kalitravel, 26.12.2018 | 16:04
Успех на всички!
Абонирайте се за нашия бюлетин