Спечели смартфон Moto от Lenovo - Градски легенди - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Спечели смартфон Moto от Lenovo
Спечели смартфон Moto от Lenovo

Спечелете два смартфона Moto E от кампанията „Изживей смартфон революцията сега“.

Lenovo Bulgaria кани потребителите си да тестват виртуално новия флагман на компанията – смартфона Moto Z. Играта продължава до 9 януари, а за да участвате, трябва да се регистрирате на сайта на играта. Всеки регистрирал се може да избере любимото си занимание, а след това да придърпа съответния модул към смартфона, за да види промяната. След това да сподели на личната си страница във фейсбук преживяването от прибавянето към Moto Z на един от модулите Moto Mods: JBL тонколона, Hasselblad 10х оптично приближение, Insta-Share проектор и допълнителна батерия Incipio.

Спечели смартфон Moto от Lenovo

Ултратънък и елегантен, Moto Z е различен от всички останали с модулната си технология. Благодарение на допълнителните модули, които прилепват плътно и сигурно чрез мощните вградени магнити, той се превръща в много повече от обикновен смартфон с отлични параметри. Става JBL колона, 70-инчов проектор, фабрика за невероятни снимки с Hasselblad 10х оптичен зуум и още много. Така можете да моделирате телефона си само с едно щракване. А най-хубавото е, че Moto Mods са съвместими с всички телефони от Moto серията, които ще бъдат произведени през следващите три години.

Спечели смартфон Moto от Lenovo

Moto Z идва още и с цяла колекция от дизайнерски гръбчета, с които смартфонът ви може да бъде различен всеки ден, за да пасва на вашите стил и настроение.

Победителите ще бъдат изтеглени чрез жребий на 12 януари и ще бъдат обявени на страницата www.lenovomoto.bg.

Спечели смартфон Moto от Lenovo

Тази статия ви хареса? Последвайте ни и във фейсбук и инстаграм за още необикновени пътешествия!

Вижте още от категория Градски легенди
Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин