Тази двойка пътува поотделно, за да остане заедно - Съвети - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Тази двойка пътува поотделно, за да остане заедно
Автор: Адриана Петрова
Тази двойка пътува поотделно, за да остане заедно

В последно време все повече хора избират да пътуват сами. Самостоятелното странстване из света може и да ви се струва странно, но истината е, че то предлага и куп предимства.

Когато сме на път с компанията на самия себе си, получаваме възможността да правим това, което наистина ни се иска. Няма нужда да се съобразяваме с желанията на никого и можем да се насладим на екскурзията така, както на нас ни се иска.

Докато сме сами на път имаме възможността да опознаем по-отблизо културата на местните. Ако сте по-общителни лесно можете да завържете нови контакти и да се заговорите с хора, които да ви разкажат любопитни детайли за страната или града, в които се намирате.

Съвсем наскоро ви срещнахме с влогърката Виктория Първанова, която е специалист по самостоятелно пътуване и запознанства с нови хори в чужбина. В интервю с нашия канал в YouTube тя сподели какви са нейните съвети и трикове за тръгване на път без компания. 

И не на последно място поставяме времето прекарано със себе си. Самостоятелното пътуване е добър повод да останем насаме със себе си, за да избистрим съзнанието си и да се оттърсим от натрупания стрес в работата, у дома или дори в приятелския кръг.

Покрай пандемията обаче свикнахме да сме далеч един от друг, а в началото пътешествията бяха дори невъзможни. Спавахме дистанция, отдалечихме се от хората, които обичаме и започнахме да комуникираме основно посредством технологиите. Единственият начин да се свържем бяха видеочатовете и телефонът. Но днес ще ви срещнем с двама влюбени, които са намерили начин да бъдат заедно, макар и далеч един от друг. Бека и Дан са специалисти в пътуването сами, но тяхната история е далеч по-различна от това, което си представяте. През 2015 г. те започват посещават различни места по света по отделно.

За своите пътувания те измислят интересна концепция, а именно, една снимка, сглобена от две половини. В едната част е Дан, а в другата половина - Бека. Те съчетават двете половини и създават едно общо изображение. Така сякаш са били заедно по едно и също време.

В своя акаунт в Instagram те публикуват своите сантиментални колажи и споделят, че това е техният начин да останат свързани помежду си в моменти, в които ги делят огромни разстояния.

За вас подбрахме едни от най-впечатляващите им колажи, които определено ще ви разчувстват и ще ви накарат да прегърнете хората, които обичате.

Тази двойка пътува поотделно, за да остане заедно

 

Тази двойка пътува поотделно, за да остане заедно

Тази двойка пътува поотделно, за да остане заедно

Тази статия ви хареса? Последвайте ни и във фейсбук и инстаграм за още необикновени пътешествия!

Вижте още от категория Съвети
Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин