Тези снимки ще ви накарат да си купите ван - Култура и фестивали - Peika.bg

iNews Novinite Econ 3e-News Insmarket Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika NasamNatam Sever Programata Doctoronline Kulinar Get News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Тези снимки ще ви накарат да си купите ван
Автор: Peika.bg

Тази история със сигурност ще ви убеди да започнете да спестявате за ван и да пъутате с него.

Двама млади пътешественици обикалят света с преустроен ван и документират своето приключение с невероятни снимки. Това са 29-годишният фотограф Джес Бонд и неговата любима Лола.

Далеч от покрива на дома, те се приютяват в уюта на вана. Благодарение на него те изследват дълбоките долини на Националния парк "Сион" в Юта или релаксират в хамаци в Националния парк Йосеми.

50027

Джес заснема техните преживявания от началото на пътешествието. Двойката пътува от две години. Едни от най-любимите има места са Скалите на Мохер в Ирландия, както и Норвегия с нейните Северни сияния. Последните 12 месеца прекарват в Канада. След това се спускат до Гранд Каньон. 

50023

"Исках ново хоби, което да ме измъкне от баровете и да ме върне в природата, затова реших, че ще си купя фотоапарат. В началото бях много непохватен, затова прекарвах часове наред да изучавам композиции, светлина, бленди и се учих как да направя един кадър наистина добър", казва Джес. 

50026

Двамата споделят, че от всичко най-обичат свободата, която пътуването им дава. "За мен това, което виждате в нашите снимки, е същността на свободата. Ние имаме възможността да правим каквото искаме, когато искаме, където искаме. Нямаме график, просто се наслаждаваме на всеки един момент в природата заедно и мисля, че моята фотография показва точно това. Целта ми е да вдъхновявам хората, да се измъкнат от дома и да са повече сред природата".

Тази статия ви хареса? Последвайте ни и във фейсбук за още необикновени пътешествия!

Вижте още от категория Култура и фестивали
Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин