Цветана Манева и десет актьора със сензационно театрално изпълнение, за което ще се говори дълго - Култура и фестивали - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Цветана Манева и десет актьора със сензационно театрално изпълнение, за което ще се говори дълго
Автор: Peika.bg
Цветана Манева и десет актьора направиха сензационно театрално изпълнение, за което ще се говори много дълго време.

След огромният успех на "за любовта…" - спектакъл, за който билетите се изчерпват за часове, Яна Борисова и Арт театър Берлин ни подаряват още един театрално-музикален пърформанс – Нощните Рицари.

На 24 април в София Лайв клуб се състоя премиерата на  "за любовта … и Нощните Рицари", където на сцената в препълненото до пръсване пространство, излязоха заедно Цветана Манева и младите актьори от Нощните Рицари – име, което задължително трябва да запомните и да следите.
 
 
След изключителното изпълнение, в което взеха участие и Александър Сано, Петър Антонов и Дарин Ангелов, залата избухна в аплодисменти и на крака аплодира дълго време след края на представлението, а билетите за следващите дати са на изчерпване.
 
 
Спектаклите на "за любовта… и Нощните Рицари" обещават всеки път различни текстове, различни актьори и невероятно преживяване, каквото много отдавна очаквахме да се случи.
 
Можете да гледате "за любовта…"  на 29 май  и Нощните Рицари на 5 юни, отново в София лайв клуб.
 

Тази статия ви хареса? Последвайте ни и във фейсбук и инстаграм за още необикновени пътешествия!

Вижте още от категория Култура и фестивали
Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин