Universal отваря целогодишно изживяване на ужасите в Лас Вегас - Култура и фестивали - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Universal отваря целогодишно изживяване на ужасите в Лас Вегас
Автор: Peika.bg

Създателите на емблематичната атракция на Universal Halloween Horror Nights обявиха ново, целогодишно изживяване на ужасите в Лас Вегас.

Според новините, концепцията ще вдъхне живот на огромния архив на Universal от класически филми на ужасите и съвременните най-страховити истории.

Атракцията ще бъде разположена в ново разширение от 20 акра на AREA15 в Лас Вегас и ще се разпростре на площ от 110 000 квадратни метра.

Създателите казват, че преживяването ще включва разнообразие от уникални по рода си, завладяващи, фантастични изживявания, ориентирани към жанра на ужасите. Площта ще разполага и с места за храна и напитки през деня, които ще се превърнат в ужасяващи барове и заведения за хранене през нощта.

Това е първия път, когато Universal създава атракция на ужасите извън своите тематични паркове.

Universal е известен със способността ни да предоставяме оригинални, тематични и ужасяващи развлекателни изживявания за милиони фенове всяка година. Развълнувани сме да предоставим на нашата глобална фенбаза още един начин да се ужасят и да се забавляват със страха в сърцето на Лас Вегас, идеалното място за този тип уникална концепция.“, казва Пейдж Томпсън, президент, New Ventures, Universal Parks & Resorts.

Изживяването ще достави тръпката и страховете, които феновете на ужасите са обикнали и ще развълнуват всеки, който търси ново ниво на забавление чрез преживяване.

Universal непрекъснато ще актуализирано пространството посредством различни сезонни събития и единствени по рода си стоки.

Официалната дата на откриването предстои да бъде обявена!



Тази статия ви хареса? Последвайте ни и във фейсбук и инстаграм за още необикновени пътешествия!

Вижте още от категория Култура и фестивали
Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин