Финландия: Вечеря при минус 5 градуса - Хапване и пийване - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Финландия: Вечеря при минус 5 градуса

Сняг, студ и лед. Едва ли първото, за което ще се сетите при тези думи, е ресторант. Но отсега нататък и за това ще се сещате, благодарение на Снежния ресторант в град Кеми, Финландия.

На ледения бар може да се насладите на топли и студени напитки, а за апетита ви ще се погрижат различни предложения от сладко или нещо леко и здравословно. Ако проявявате ентусиазъм да обядвате или вечеряте на ледена маса и при температура -5 градуса по Целзий, трябва да направите своята резервация предварително. И както във всеки друг ресторант, така и тук може да организирате рождения си ден или парти по друг повод. От ресторанта предупреждават, че топлите дрехи са задължителен дрескод за това атрактивно студено преживяване. Шапката и ръкавиците също влизат в силно препоръчителните аксесоари.

Тематичното заведение е част от снежната крепост Lumi Linna, която предлага редица снежни забавления за малки и големи. Тази атракция е един чудесен и различен повод да посетите родината на Angry Birds - Финландия. Сезонът започва в края на януари и е пълен с интересни развлечения.

 

Тази статия ви хареса? Последвайте ни и във фейсбук и инстаграм за още необикновени пътешествия!

Вижте още от категория Хапване и пийване
Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин