Впусни се в кулинарното приключение Mood for Food Street Fest - Няма такава рубрика - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Впусни се в кулинарното приключение Mood for Food Street Fest
Впусни се в кулинарното приключение Mood for Food Street Fest

Искал ли си някога да се потопиш в свят, където храната е в основата на всичко?

Свят, в който всичките ти сетива са задоволени от парещия аромат на традиционна италианска пица, вкуса на сочно барбекю и незабравими сладки изкушения.

А ако цялото това кулинарно приключение е придружено от любими музикални изпълнения и редица забавления, на които можеш да се насладиш... с всичките си сетива?

Да, това не е просто мечта. Реалност е! Или поне ще бъде от 14-ти до 16-ти септември на Mood for Food Street Fest, когато ще имаш възможността да се насладиш на един истински кулинарен празник. И не само!

Освен изобилието от вкуснотии ще можеш да се насладиш на редица уъркшопи, дегустации, концерти, че даже и ескейп руум. Докато си хапваш крехко пилешко, попадаш на кът за кулинарна фотография – идеално за инстаграм профила ти. След това се запознаваш с експерти по здравословно хранене, от които получаваш безценни съвети за по-здравословен начин на живот.

Впусни се в кулинарното приключение Mood for Food Street Fest

Какво друго има?

Мандали от прежда, съвети за овкусяване, че дори и детски кът за най-малките. Тук ароматни подправки, там изкушаващи сладкарски произведения, а по средата – известен шеф-готвач, който те запознава със своите готварски хитринки. 58134

Точно така! Освен че ще имаш възможността да хапнеш невероятно вкусна и разнообразна храна, ще можеш също така да получиш няколко полезни съвети от истински кулинарен корифей, за да бъдат ястията ти още по-феноменални.

Вземи си лист и химикал, защото тези съвети не са за пропускане.

И така... за перфектния десерт на лятото ще можеш да се насладиш на първия по рода си кулинарен фестивал, който предлага храна за всички сетива.

Mood for food Street Fest ще ти подари едно незабравимо тридневно преживяване, посипано с щипка полезни съвети и гарнирано с хубава музика.

Повече информация за фестивала, както и пълен списък с участниците ще откриеш на https://moodforfood.bg/.

Проектът е част от официалната програма на Пловдив Европейска столица на културата 2019 г.

Тази статия ви хареса? Последвайте ни и във фейсбук и инстаграм за още необикновени пътешествия!

Вижте още от категория Няма такава рубрика
Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин