Впусни се в приключение с Peika.bg и спечели двоен билет за зрелищния екшън "Викингът" - Култура и фестивали - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Впусни се в приключение с Peika.bg и спечели двоен билет за зрелищния екшън "Викингът"
Автор: Peika.bg
Впусни се в приключение с Peika.bg и спечели двоен билет за зрелищния екшън "Викингът"

След големия успех на Вещицата и Фарът, един от най-добрите и отличителни режисьори на своето поколение Робърт Егърс ни предлага ново, изключително оригинално киноизживяване с безкомпромисния исторически епос Викингът.

Филмът ще ни отведе в Исландия в началото на Х век и ще ни разкрие на какво е способен и колко далеч може да стигне човек, жадуващ за справедливост.

Базиран на древната скандинавска легенда, която вдъхновява Хамлет на Уилям Шекспир, "Викингът" разказва историята на младия викингски принц Амлет, който е тласнат по пътя на отмъщението, след като става свидетел на убийството на баща си, загинал от ръката на неговия собствен брат. За да сбъдне предопределението си и да се превърне в господар на собствената си съдба, Амлет трябва да преодолее смъртната опасност на красивата, но непрощаваща природа на Исландия, да се бие с вражески кланове и да се изправи пред могъщите и мистериозни сили от митовете и легендите на викингите, а накрая да се изправи срещу най-големия си враг – собствената си кръв.

Покоряваме съдбата си с "Викингът" от 22 април 2022 г.

Включете се в играта ни и двама късметлии ше спечелят по 1 бр. двоен кинобилет!

Условия за участие:

1) Напишете в коментар какво тласка към отмъщение младия викингски принц Амлет? Изберете един от посочените отговори:

а) Принц Амлет тръгва по пътя на омъщението след кавга със сестра си.

б) Принц Амлет е тласнат по пътя на отмъщението след като става свидетел на убийството на баща си.

в) Принц Амлет иска да отмъсти за смъртта на майка си.

2) Тагнете приятел, който е любител на историческите филми!

Имате време да се включите до 26.04.2022! 

Победителите ще бъдат обявени на 27 април в сайта Peika.bg и на официалната ни фейсбук страница. Желаем ви успех!

Гледайте трейлъра на "Викингът":

Условия, свързани с наградата двоен кинобилет:

1 бр. двоен кинобилет включва два кинобилета, валидни само и единствено за филма "Викингът", които важат в периода 27.04.2022 – 08.05.2022 за избрано от победителя кино само и единствено от киноверигите Синема Сити или Кино Арена на територията на Република България.

Кинобилетите важат за прожекция на филма "Викингът" за избран от победителя ден и час в предварително посоченото от него кино от веригите Синема Сити или Кино Арена, според програмата на киното.
Организаторите не носят отговорност в случай че в посоченото кино няма прожекции на филма Викингът в деня и часа, избрани от победителя.

Кинобилетите за филма "Викингът" не могат да бъдат заменяни за паричната им равностойност или каквато и да е друга равностойност, включително за други награди от филма "Викингът" или друго филмово заглавие.

Победителят получава своята награда 1 бр. двоен кинобилет за филма "Викингът" след като се легитимира пред оторизиран представител, посочен на място, в предварително избраното от него кино от веригите Синема Сити или Кино Арена.

Организаторът не поема никакви разходи, свързани с получаването и ползването на спечелената награда (включително, но не само пътни разходи; разходи за храна и всякакви други случайни разходи).

Тази статия ви хареса? Последвайте ни и във фейсбук и инстаграм за още необикновени пътешествия!

Вижте още от категория Култура и фестивали
Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин