Защо не ваканция по женски? - Уикенд - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Защо не ваканция по женски?
Автор: Peika.bg
Защо не ваканция по женски?

Дами, ето една идея, която задължително трябва да осъществите, ако все още не сте го направили – почивка по женски. 

Ако искате да избягате от ежедневието и имате нужда от повече време с близките ви приятелки, пътуването е нещото, което ви препоръчваме да предприемете. Само след няколко дни ще се върнете отпочинали, заредени с добро настроение и готови за нови предизвикателства. 

И един съвет – дори и да сте обвързани, не неглижирайте приятелите си и преживяванията с тях. А общите интереси, споделените преживявания и емоции с момичетата не само ще заздравят приятелството ви, но и ще върнат чувството за безгрижие, което всички търсим.

Защо не ваканция по женски?


Ваш е изборът дали ще се отдадете на шопинг обиколка, спа процедури, ще се излежавате на плажа или ще идете в планинатаОтносно организацията на първо място седи оптимална за всички дата, дестинация и място за настаняване. Ако сте на палатки - последната задача отпада, защото можете да се "отседнете", където си пожелаете. 

Най-добре разпределете по равно ангажиментите по организацията – едната да направи резервацията, другата да се ангажира със събирането и изпращането на капарото, третата – с транспорта, четвъртата да проучи възможностите за развлечение в курорта и т.н., защото, да си признаем, никак не е приятно цялата отговорност да пада върху плещите само на един.
Защо не ваканция по женски?


Вземете предвид индивидуалните нужди на всяка и се съобразете с тях, за да имате възможно най-доброто преживяване заедно. Старайте се да редувате любимите на всяка от вас дейности или поне бъдете толерантни, ако се получи някакво временно разделение (ако половината от групичката ви реши да разглежда забележителности – не сте скачени съдове и най-важното е на всички да им е комфортно).
Защо не ваканция по женски?


Можете да вземете някоя хубава книга, настолни или други игри, да запишете подходяща музика за пътуването. С други думи – просто се забавлявайте!

Тази статия ви хареса? Последвайте ни и във фейсбук и инстаграм за още необикновени пътешествия!

Вижте още от категория Уикенд
Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин