10 идеи за есенни забавления - Класации - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
10 идеи за есенни забавления
Автор: Peika.bg
10 идеи за есенни забавления

В първите дни на прехода от лятото към студената, мрачна и мокра есен има вероятност да ви изглежда така, сякаш няма нищо интересно за правене и ви предстои бавна, но затова пък мъчителна смърт от скука. 

Досега не се е чуло някой действително да е успял да умре от това, макар че са правени опити. Всъщност само след няколко дни ще си припомните всичките си любими есенни занимания.

С цел свеждане до минимум на употребата на антидепресанти през есента, ви припомняме няколко приятни занимания, подходящи за всякакви есенни метеорологични условия.

1. Време за книга - За откриване на нова или за преоткриване на любима стара. Няколко вдъхновения от нас - книги на тема пътуване и култура.

2. Време за новото божоле Всяка година от близо 30 години в третия четвъртък на ноември пристига младото божоле. Новата реколта на това френско вино се очаква с огромно нетърпение, а самото вино се пие от ноември до март. Вече и в България много барове и ресторанти организират събития в чест на божолето.

28308

3. Излет по време на циганското лято - Възползвайте се от последните топли дни за разходка на слънце. От нас - идеи за уикенд.

4. Събиране на спомени от лятото - Вече сме споменавали колко важно е човек да има дневник на пътешествията. Изполвайте някоя дъждовна събота за подреждане на спомените и снимките от изминалите пътешествия.

23397

5. Пътуване от креслото - Удобно разположили се в креслото, с чаша чай/вино или пуканки, пътувайте с филми. Красиви кадри от цял свят можете да видите в нашата поредица Пътувай от креслото.

6. Чаша горещ шоколад с приятели.

7. Посещение на музей/изложба (вижте предстоящите събития)

8. В търсене на вдъхновение за следващото си пътуване - Разровете се из интернет за красиви снимки, информация, тайни местенца, истории на градове и улици с история...

9. Вкусно пътешествие - Сгответе нещо интересно, което ви напомня за любима страна. Защо рецепта от чужбина е най-добрият сувенир - вече се знае. 

17861

10. Изпратете картичка на непознат - Дааа, пощите вече са демоде и писането на ръка е досадно, но получаването на истинска, триизмерна хартиена картичка, а не картинка от 500 пиксела по имейл, е истински мехлем за душата. Нямате на кого да пишете? Можете да изпратите картичка на случаен човек на другия край на света - ето как.

20821

Тази статия ви хареса? Последвайте ни и във фейсбук и инстаграм за още необикновени пътешествия!

Вижте още от категория Класации
Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин