iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
задай въпрос!

Къде да отседнем в село Борово?

25.11.2012 | 17:51, отговорили: 4 , Селски туризъм, България, от Росица Найденова
0 гл.
Отговори (4)
Румяна Димитрова, 19.03.2014 | 10:16
0 гл.
Хотел Варненци е едно прекрасно място.
Петър Кожухаров , 26.11.2012 | 09:27
1 гл.
Ние сме доволни от къща за гости "Бориките". Те имат само 4 стаи, така че трябва резервация. Много уютна и приятна атмосфера, цените не са високи. В ресторанта приготвят родопски ястия - боб в гърне, пататник, печено агне в пещ, катми, мекици, домашно кисело мляко и много родопски специалитети.
Стефан Стоянов , 26.11.2012 | 01:31
0 гл.
Ние пък бяхме там тази година и сме със смесени чувства от този хотел (Варненци). Собствениците са варненци. Отношение и посрещане - едни студени и не дружелюбни. Храната в механата беше меко казана зле. Цените високи. Но най-лошо впечатление ни направи, че тъкмо почнахме да вечеряме и започнаха да бръмчат точно до нас с една косачка. А Борово си е едно чудно красиво родопско село с накацалите къщички и уникална природа.
Невена Чорбаджиева , 25.11.2012 | 21:30
0 гл.
Препоръчвам ви хотел „Варненци“. В цената на вечер е включена закуска (топла домашна баница и айрян, кафето се заплаща допълнително). Препоръчително е да резервирате предварително места, тъй като хотелът е един от най-популярните в селото. Кухнята е много добра и ако търсите алтернативен ресторант в селото, няма да откриете по-приемлив вариант. Единственият минус е бавното обслужване и фактът, че персоналът понякога обърква или забравя поръчките. Но пък е приятно място за вечеря с гледка към параклиса и отсрещните хълмове на Родопите.
Въпроси по държави
Абонирайте се за нашия бюлетин