iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
задай въпрос!

Какви са условията на хижа Добрила, но не хотелската част, а стандартната туристическа, как са цените?

18.12.2012 | 00:45, отговорили: 3 , Настаняване, България, от Сабина Вачева
0 гл.
Отговори (3)
Денис Петков , 18.12.2012 | 13:13
0 гл.
"Добрила" е много добре обзаведена и отоплена, което е мн важно за този сезон. В туристическата част има всичко, от което човек има нужда в планината: баня с топла вода, тоалетна ( клекало), сушилно помещение. Столовата предлага богат асортимент: скара, бира, безалкохолно, вино, готвена кухня, салати. Има и телевизор. Спалните помещения ( туристическата част ) са двуетажни нарове. Прекрасно е мястото.
Пламен Петкова , 18.12.2012 | 10:00
0 гл.
Всичко е на ниво в хижата - посрещане, помещения, храна, озвучаване. Ние платихме по 12 лв. за нощувка. За резервацията преведохме парите по банков път - 100 процента от сумата, така поискаха стопаните. Хижата предлага условия, близки до хотелски. Навсякъде е чисто и уютно, а такива бани и тоалетни няма почти на никоя друга хижа - ще се хареса и на придирчивите туристи. :)
Евгения Симеонова , 18.12.2012 | 05:45
0 гл.
В туристическата част условията са много добри, хижата се поддържа отлично. Настаняват в стаи с по 8-10 легла. Има вътрешни тоалетни и бани на първият етаж - две мивки, две тоалетни (клекала), две бани. Водата е топла, хижата си има локално парно. В столовата готвят много хубаво и има доста добър избор на храни и напитки. В стаите и в столовата има контакти, може да си зареждате телефон и т.н.
Въпроси по държави
Абонирайте се за нашия бюлетин