iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
задай въпрос!

Препоръчайте къде да преспим в Рила, в района на Равнивръшкото езеро!

25.11.2012 | 14:08, отговорили: 3 , Настаняване, България, от Десислава Лазарова
0 гл.
Отговори (3)
Валери Панев , 26.11.2012 | 02:50
0 гл.
В хижа Белмекен условията наистина са добри като за хижа, а и се намира на невероятно красиво място. Все пак зимата там си става доста студено ипоне когато аз бях, не пускаха водата заради замръзване на тръбите. Носеха я от езерото. Ако иксате малко повече лукс може да отседнете в хотел "Куртово" или в спортна база Белмекен. Идеални условия и невероятна природа. Цените не са високи, около 20 лв. мисля.
Валери Цветков , 25.11.2012 | 20:39
0 гл.
Хижата вече е с нов хижар - Георги, телефонът му е 0899059005. Кадърен и любезен човек, изобщо хижарите, които се сменят там са все много приятни хора :) Хижата е чиста и спретната, разполага с 40 легла, малка столова, вкусно приготвена чорба и много чай на поносими цени.
Петър Иванов , 25.11.2012 | 19:51
1 гл.
Препоръчвам хижа Белмекен, тя се намира точно на брега на Равничалското езеро, на 5 часа е от Костенец. Ние ходихме миналия септември миналата година и сме изключително доволни! Хижата ни очарова, хижаря (тогава беше Ангел) е много точен човек и се грижи изключително добре за хижата, изключително любезен и отзивчив. Стаите са в много добро състояние, предстои освежаване на пружини на леглата (до колкото разбрах). Сградата е водоснабдена и елетрифицирана с агрегат. Не разчитайте че агрегата ще работи денонощно, това все пак е хижа, а не градски хотел. Има си санитарен възел в хижата (мисля че имаше и външен). В трапезарията бечката бумти, и постоянно грее чай, кафе, супи. За красотата на местноста мисля, че няма нужда да коментирам.
Въпроси по държави
Абонирайте се за нашия бюлетин