iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
задай въпрос!

Приятели ме навиват да направим една екскурзия до Бали. Много се говори за тази екзотична туристическа дестинация. Аз, обаче, се колебая - дали си заслужава да се бие толкова път, какво бихте ме посъветвали?

12.09.2012 | 22:54, отговорили: 5 , Лято и море, Индонезия, от Ралица Генкова
0 гл.
Отговори (5)
Ина Станкова, 18.06.2015 | 15:43
0 гл.
Ехаааааааааааа, и вие се колебаете? Само ако имах излишни пари за самолетните билети, нямаше да се замисля дори. Уникално място, горещо го препоръчвам на всички
Пламен Масленишки , 13.09.2012 | 18:46
0 гл.
В Бали трябва да видите какво значи обслужване! Ето откъде трябва да се учат нашите хотелиери и помощен персонал. Така се прави туризъм. Балийците са любезни и усмихнати и без да фамилиарничат с туриста, го карат да се чувства като крал. И въобще не се колебайте, ами, щом имате възможност, грабвайте куфарите и към Бали!
Магдалена Михайлова , 13.09.2012 | 10:46
0 гл.
Храмовете в Бали са на всяка крачка. Неслучайно островът е известен като ‘Островът на 1000-та храма’. Що се отнася до храната - ориз, морски дарове и риба - какво по-хубаво? - и много екзотични плодове. Да не пропуснете да опитате от световноизвестното кафе Копи Лувак? То се произвежда единствено в индонезийските острови и е най-скъпото в света. В Бали, обаче, може да си пийнете чашка само за 3 долара.
Радослав Масленишки , 13.09.2012 | 05:39
0 гл.
Температурата на морската вода е 28-29 градуса, почти колкото и на въздуха. Може да наемете лодка и да отидете до малките безлюдни островчета наоколо, където /ако сте любители на дайвинга/ може да се погмуркате - има какво да се види в тези кристални води. Но дори и да не сте любител на дайвинга, може да се гмурнете само с шнорхел и маска - много е красиво долу.
Атанаска Самуилова , 13.09.2012 | 01:56
0 гл.
Ами зависи какви са предпочитанията ви. Аз лично не съжалявам, че посетих това безумно красиво място - напротив, прекарахме няколко наистина прекрасни незабравими дни там. 93 процента от населението са индуисти - добри, усмихнати и позитивни хора. В Бали като че ли всичко е свещено - растения, животни и дори плъховете. Статуите им са облечени и дори имат чадъри, някои свещени дървета са увити с плат ;)
Въпроси по държави
Абонирайте се за нашия бюлетин