iNews Novinite Econ 3e-News Insmarket Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika NasamNatam Sever Programata Doctoronline Kulinar Get News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
задай въпрос!
За последно есенно пътуване предвиждам Дървения град и Каменния град на Костурица. Може ли някой да ми препоръча маршрут със спирки пред вид на това, че пътувам от Варна.
20.10.2017 | 13:25, отговорили: 2 , Сърбия, от Momcheva
1 гл.
Отговори (2)
Tаника Напът, 27.11.2017 | 05:52
0 гл.
Здравейте! Дано и аз не съм закъсняла, но да ви кажа. Не ви трябва да се отклонявате и да спирате в Ниш, той остава встрани от пътя, пък и няма нищо за разглеждане в него за повече от 2 часа: една полуразрушена крепост, паметника на Константин Велики, подземната търговска улица - и това е. Вие трябва да гоните посока Кралево, Чачак, Ужице, Мокра гора. Там е Дръвения град на Кустурица. Не го бъркайте с каменния град , той е в Босна и Херцеговина, във Вишеград. Ако пътувате с кола, стигнете ли Чачак, отскочете да видите и едно колоритно село Гуча, в което всяко лято се провежда фестивал на духовата музика и става огромен купон.
Емилия Стайкова, 09.11.2017 | 09:15
0 гл.
Здравейте. Дано да не е късно, но може да отседнете в Ниш /отделете си време за разглеждане на града/. За там Ви препоръчвам хотел The Regent Club Hotel /намира се в центъра, стаите са просторни и чисти, персонала много любезен, а закуската - отлична/. Ние нощувахме под Дървен град в къщички от приказките - Apartments Milev . Желая Ви прекрасни преживявания.
Въпроси по държави
Абонирайте се за нашия бюлетин