iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
задай въпрос!
Здравейте. Предстои ми пътуване до Париж и знам, че някои забележителности като например Лувъра са безплатни за младежи до 26 години. Интересува ме само с лична карта ли става доказването на възрастта или ми трябва карта от сорта на ISIC? Другият ми въпрос е ако ползваш това намаление трябва ли да се редиш на опашките или предварително разпечатваш нещо, или има друг вход за тези с намаление?
02.07.2014 | 19:26, отговорили: 3 , Културен туризъм, Франция, от Monica Georgieva
0 гл.
Отговори (3)
Tania Kocheff, 04.08.2014 | 09:26
0 гл.
Добре е да намериш карта със забележителностите, на която са посочени дати за безплатно разглеждане. Така можеш да посетиш повечето от известните обекти. За Лувара ти трябва поне един ден, отиди рано и със сандвич в ръка, но си заслужава. Има също така безплатни турове от местни студенти, които ти показват и казват кое, какво, кога. Също го има като инфо в картите. Препоръчвам като първо това, за да придобиете представа за града. Приятно пътуване и чакаме отзиви от един от любимите ми градове„
Monica Georgieva, 04.07.2014 | 21:54
0 гл.
Здравей, благодаря много. :))
Жабока Кърмит, 03.07.2014 | 15:52
0 гл.
Привет! Минава се само с лична карта. Няма отделни опашки - редиш се с всички и като ти дойде редът, вместо пари даваш лична карта. На едно място само жената се позагледа объркана в кирилицата на картата, но като й посочихме къде е датата на раждане, нямаше проблем! Лек път и да видите всичко! :)
Въпроси по държави
Абонирайте се за нашия бюлетин