iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
задай въпрос!
Здравейте, може ли някой да каже кое от следните е по-добрия вариант за сватбено пътешествие - Санторини, Закинтос, Крит, Тасос или Кипър? Идеата е да се възползваме изцяло от all inclusive пакета и да се поглезим, но и да е интересно, да има наблиза плаж и възможност за разходки. Благодаря Ви!
29.03.2013 | 22:38, отговорили: 2 , Лято и море, Гърция, от Рая
1 гл.
Отговори (2)
Влади Лозанов, 14.07.2017 | 13:35
1 гл.
И аз съм на мнение, че ще ви бъде много по-приятно и весело ако обиколите и видите колкото се може повече места, забележителности и хотели в Гърция. Натрупайте безброй спомени и емоции. От въпроса Ви само не разбирам със собствен автомобил ли ще пътувате или ще разчитате на друг превоз? Аз на Ваше място бих се консултирал с някоя голяма туристическа агенция или сайт с оферти за Гърция, които да предложат някакъв пакет и отстъпки. Ако сами тръгнете да си резервирате няколко хотела, всеки за 1-2 дни ще ви излезе по-скъпо, отколкото ако си договорите условията и цените през някоя агенция. Така си мисля аз... Пробвайте например за почивки в Гърция тук https://www.onfire.bg/bg/hotels/destination/Gartziya-115.html - в този сайт има няколко от дестинациите, които сте изброили като Тасос, Закинтос, Олимпийска ривиера и т.н. Желая приятна почивка на море в Гърция, особено при такъв хубав повод.
Elena Jordanova, 30.03.2013 | 15:18
1 гл.
Според мен обиколката по островите в Гърция е за предпочитане пред няколко дни в Кипър....Гърция има какво да Ви предложи и като история,и като обслужване-особенно ако разберат ,че сте на свадбено пътешествие....Кипър...??? Това вече е въпрос на организация,на уточнение какво искате от това пътуване-и ще намерите оптималното решение.Да си прекарате вълшебно и да ни пратите снимки от пътуването!С обич Елена
Въпроси по държави
Абонирайте се за нашия бюлетин