iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
задай въпрос!

Здравейте,пътешественици.Искаме да отскочим до Гърция (Керамоти) за един уикенд.Дайте някакво инфо,като например къде да да отседнем да пренощуваме,да хапваме и т.н. всяка информация ще ни бъде от полза...???

17.06.2015 | 21:24, отговорили: 5 , Лято и море, Гърция, от magdalena filipo-Marinova
3 гл.
Отговори (5)
Юлияна Вълканова , 24.06.2015 | 02:16
0 гл.
Ето ги https://keramoti.org/za-kontakti/
Tea mileva, 21.06.2015 | 14:09
0 гл.
Г-н Петров,дайте,моля тел.на апартаментите
Христо Христов, 19.06.2015 | 21:30
1 гл.
Христо Христов - ако минавате Маказа го правете МНОГО РАНО СУТРИН, защото в 8 става смяна на екипите на КППто, натрупват се много румънци и се чака с часове.Не ползвайте антирадар,не изпреварвайте на непрекъсната линия,носете си големия талон. Ако имате възможност,прескочете до Тасос. Феритата тръгват на половин час от Керамоти.Пътят е около 45 мин. Посетете старата столица Панагия-изклъчително красиво градче,а в главната му църква, в дясно от входа е истинското знаме на Ричард Лъвското сърце. Идете и в манастира Св.арх.Михаил-невероятна гледка.Там в една обковна икона- в дясно на входа е част от гвоздея, скойто е бил прикован Христос. Обиколката на острова е 100тина км, пътят е панорамен с много отбивки. Пожелавам хубав уикенд.
magdalena filipo-Marinova, 19.06.2015 | 15:11
0 гл.
Много благодаря,за изчерпателния отговор!!!!
Веселин Петров , 18.06.2015 | 21:52
1 гл.
Здрасти!Да споделя пресни впечатления отпреди 3 седмици. Ние спахме в Belleview Apartments, държи ги българин, в единия край на градчето са,плажът ти е през малка борова горичка зад сградата, пристанището (където са заведенията и фериботът за Тасос) е на по-малко от 10 минути пеш. За заведенията - навсякъде беше вкусно, ние пробвахме различни всеки ден, на много места говорят български. По плажа на 5 км е делтата на река Места - идете я вижте,много е красиво. Също от Пейка видяхме,че може да се кара каяк в Места (https://www.peika.bg/statia/Gartsiya_S_kayak_v_defileto_na_reka_Mesta_l.a_i.95695.html), това е в дефилето на реката, където е много красиво, а може да се кара каяк и в самата делта (има туристически агенции на пристанището,питайте там. Идете до Тасос задължително. Ако обичате само да си лежите на плажа,също е хубаво, пясък много и хубав, шезлонг и чадър безплатно като си поръчаш вода/бира/чай. Ако имате въпроси,питайте.
Въпроси по държави
Абонирайте се за нашия бюлетин