iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
задай въпрос!
Здравейте,пътешественици!Предстои ми пътуване до Торино през октомври.Дайте съвети какво да посетя там и ако може да ми пишете и колко са входните такси за музеите.
15.07.2014 | 22:28, отговорили: 3 , Културен туризъм, Италия, от rosi
3 гл.
Отговори (3)
Tika, 18.08.2014 | 16:57
0 гл.
Здравейте, тъй като за музите вече са ви ориентирали, аз ще допълня малко за сладката част :) В Торино може да си купите т.нр. chocolate pass. Той струва около 20 евро, придружен е от карта и ще ви отведе до някои от най-популярните сладкарници и заведения, където ще можете да опитате специалитетите им – топъл шоколад, пралини и т.н. Ако пък сте фен на джелатото, в северна италия и особено около торино и милано най-популярни са джелатерия ди гром.
rosi, 27.07.2014 | 17:19
0 гл.
Благодаря за инфото.Успешна седмица!
Леприкона, 23.07.2014 | 13:43
0 гл.
Има много забележителности в Торино. В зависимост от това колко време ще имате си направете програма за нещата, които искате да видите. Можете да видите: Катедралата на Торино (Duomo di Torino - La cattedrale metropolitana di San Giovanni Battista), Сградата символ на Торино - Моле Антонелиана (Mole Antonelliana), Египетския музей на Торино, Музея за ориенталски изкуства, базиликата на Суперга (Basilica of Superga) и много др. Подробна информация за забележителностите на Торино, както карта, градски транспорт, възможност за храна, преспиване и др. можете да намерите тук. https://www.comune.torino.it/canaleturismo/en/ Цените примерно за египетския музей за от нула лева до 7.50 евро. Тук може да видите: https://www.museoegizio.it/pages/Visiting_Hours.jsp Тук може да видите всички музеи в Торино: https://www.comune.torino.it/musei/en/elenco/
Въпроси по държави
Абонирайте се за нашия бюлетин