iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
задай въпрос!

Здравейте, ще пътуваме транзит с престой 10 часа на летище Шереметьево, терминал Д в Москава, ще имаме ли достъп до хотел след като сме без транзитни визи, ако не какви удобства има на летището?

02.02.2013 | 16:04, отговорили: 3 , Транспорт, Русия, от Роберт Манчев
1 гл.
Отговори (3)
Валери Пантов , 03.02.2013 | 02:29
0 гл.
Има спални кабинки за 9 евро на час двойна (като на етажи) и 12 евро на час ако е самостоятелна кабинка. Иначе четох пътепис, че на ниво пристигащи има зала за зареждане на електронни устройства (на терминал д), където има безплатен уай-фай и големи удобни дивани. Нямало много хора и не те гонели. Може да проверите на информационните табла къде се намира това помещение точно. Друг вариант е да платите за бизнес lounge и там да поседите (ако може без виза), но и там няма легла.
Роберт Манчев , 03.02.2013 | 00:33
0 гл.
Доколкото знам, има един хотел, където може да се нощува без виза, но трагичен. Освен това, те вземат под конвой от терминала до стаята и обратно, без да имаш право да я напускаш. Освен това нощувката е скъпа. Мисля, че с микробусче те извозват. Ако стоите на терминала яденето и пиенето също ще ви излязат доста скъпи, затова се запасете с рубли, иначе са още по-високи цените.
Веселин Спасов , 02.02.2013 | 21:33
0 гл.
На Шереметиево няма почти никакви удобства - малко седалки, нямаше wifi ние като пътувахме, въпреки надписите, че има, а в хотел без транзитна виза не знам дали ще може да се отседне. Ако не се лъжа цените на транзитните визи са около 80 лв. на човек, може би е по-разумно да си извадите по една и да ползвате хотел близо до летището.
Въпроси по държави
Абонирайте се за нашия бюлетин