1 юни в Сливен - Сливен, България - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Tърсене по
Юни
01
1 юни в Сливен
ДАТА: 01 Юни 2022 ЧАС: 10:00 МЯСТО:
Добави в календара
1 юни в Сливен
Източник: pixabay

Община Котел традиционно организира богата и интересна програма, посветена на 1 юни – Международния ден на детето. Децата ще имат възможност да посетят 4 събития. Те ще бъдат интересни за всички възрасти, но най-вече ще бъдат насочени към най-малките. При влошаване на метеорологична прогноза в Котел, празникът ще се проведе в залата на НЧ „Съгласие-Напредък“.


Програмата по случай 1 юни ще започне от 10.00 часа на площад „Възраждане”. Там малчуганите ще бъдат забавлявани с програмата на  актьорите от Държавен куклен театър – Сливен. Кметът на Община Котел – Коста Каранашев ще приветства най-малките жители на общината и след това ще се включи заедно с кандидат-майстора по шах Мирослав Митев в изнесен шахматен сеанс по класически шах. Програмата ще продължи с колелото на късмета, с много песни, игри, танци, изрисуване на лица, огромна празнична торта и забавни изненади.


Ябланово също се готви да отбележи Деня на детето. По повод 1 юни, от 10:00 ч. на новото спортно игрище в селото ще се проведе детски футболен турнир. Поканени за участие в него са отборни формации от футболните клубове на общините Котел, Върбица и Омуртаг, сформирани от деца, родени 2009 – 2010 година.

Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин