Абракадабра - спектакъл, посветен на Мистер Сенко - София, България - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Tърсене по
Апр
05
Абракадабра - спектакъл, посветен на Мистер Сенко
ДАТА: 05 Април 2015 ЧАС: 19:00 МЯСТО:
Добави в календара
Абракадабра - спектакъл, посветен на Мистер Сенко

Магичен театър представя Абракадабра. Да изчезнеш за 10 секунди!


Зрелищен магичен спектакъл с четиримата най-добри илюзионисти в България. Мощен микс от най-дръзките и удивителни номера изпълнявани някога на сцената. Нон-стоп шоу изпълнено с вълнуваща и изискана магия в безпрецедентни размери, съпроводено от танцьори в модерни костюми, светлинни ефекти и здрав саунд.


Станете свидетели на зашеметяващи изпълнения: появяване и изчезване на асистентки, левитации, невероятно шоу с гълъби, илюзии от Лас Вегас, четене на мисли, шок, адреналин и мистерии отвъд разбиранията на вашето съзнание. Очаквайте за първи път в България "Да изчезнеш за 10 секунди!"


С участието на елита на българското илюзионно изкуство - Ивокс Меджик, Ирко, Мандрак шоу - носители на множество престижни награди за магично изкуство в Европа и България. Рамо до рамо до тях ще застане и една млада звезда Маг Айвън - участник в цирковата Евровизия, Женева 2012.


Специално за шоуто - Dj Тишо от Проект "Бисквитките" записва парчето "Magic", което ще прозвучи официално за първи път на премиерата на спектакъла "Абракадабра". Магично шоу за цялото семейство, което ще ви накара да отключите въображението на вашето съзнание.


Спектакът е по случай празника на илюзионистите 1 април и 110 години от рождението на Мистер Сенко. Осъществява се с любезната подкрепа на туристическа агенция "Ориент 99" и медийното партньорство на Peika.bg.


Във вълшебния свят на магията може да се потопите на 5 април 2015 (неделя) в театъра на НАТФИЗ "Кръстьо Сарафов"от 19:00 часа.


Билети на касата на НАТФИЗ "Кръстьо Сарафов" и оналйн тук.

Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин