Балканско Гуча парти - Хайдушка Среща - София, България - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Tърсене по
Мар
03
Балканско Гуча парти - Хайдушка Среща
ДАТА: 03 Март 2017 ЧАС: 21:00 МЯСТО:
Добави в календара
Балканско Гуча парти - Хайдушка Среща

Вечна слава, здраве и любов за всички приятели на балканската лудост и радост! 

Въпреки че беше люта зима, добрата новина е, че тя отново отлетя неусетно и идва време пролетта да кацне на нашето рамо.

Тази новина ни кара да се усмихваме широко и ни напомня, че е време да открием сезона с първото за годината издание на Балканско ,,Гуча'' парти - ,,Хайдушка Среща''.

На 3-ти Март в клуб "Maze" ще се съберем старите хъшове от бугарско, сръбско, влашко, македонско, та чак из босненско и херцеговинско и ще седнем на една маса за да отпразнуваме заедно денят на Свободата, под звуците на най-яката духова и пънк-рок-ска музика от Балканите. 

По утвърдена балканска традиция се гответе за следния сценарий:

✴ Няколко луди ди-джеи ще ни скъсат цървулките от танци с най-доброто от света на балканската духова и пънк-рок-ска музика. Ще се вмурнем дълбоко из музикалните дебри на братска Сърбия, Македония, Румъния, Босня и Херцеговина, Черна Гора, Гърция и разбира се - България.
✴ Ще имате възможността да се насладите на една зашеметяваща симбиоза между най-веселите традиционни и съвременни балкански ритми, която ще помните за дълго. 
✴ Балканският духов оркестър, съставен от изкустни виртуози на музикалния инструмент, ще свири от сърце и душа за веселата публика, като така ще ни помогне да се отдадем напълно на чистата и неподправена емоция на балканската радост.
✴ Български народен танцов ансамбъл ще ни подлъже, за да се хванем с него на голямо хайдушко хорце, като така отдадем нужната любов и уважение към хиледолетните български традиции. Защото българското трябва да се помни и не трябва да се забравя! 
✴ Както винаги, така и този път ще разиграем весели игри със щедри награди от нашите любезни партньори - ,,ОЛИНЕЗА'' и сръбски ресторант ,,КОТИЛОТО''.

Очакваме балканската лудост да се разгънре в своя пълен блясък, така че събирайте четата и напред към Гуча!  

Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин