Балканско Гуча парти - вход свободен - София, България - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Tърсене по
Юли
29
Балканско Гуча парти - вход свободен
ДАТА: Oт 29 Юли 2016 до 30 Юли 2016 ЧАС: 20:00 МЯСТО:
Добави в календара
Балканско Гуча парти - вход свободен

Балканско Гуча Парти №12: Голямата подгрявка 29.07. клуб "Маймунарника"

"Забравете за Glastonbury, Reading, Burning Man и Coachella: най-щурият музикален фестивал на планетата е какафоничния и мега луд фестивал за духова музика, който се провежда всяко лято в малкото селце Гуча в западния район на Драгачево"


- Майълс Дейвис (топ 3 най-велики джаз музиканти на всички времена)


Ето че август месец се задава, а с него се задава и най-дългоочакваното събитие за духова музика на планетата.
Над 600 000 души от целия свят ще се съберат в село Гуча на 11, 12 и 13-и август, за да преживеят заедно най-големия карнавал на балканската лудост - фестивала на духовата музика Гуча.


По този повод Балканско Гуча парти и клуб "Маймунарника" решиха да направят подарък за всички приятели на Гуча в България с голямо пре-парти на открито, с което ще се подгреем преди същинското изГУЧАване.


Очаква ви един епичен балкански купон на открито, който леко ще загатне за цялата лудост и радост в Сърбия.


Нека "Голямата подгрявка" се приеме и като подарък за онези клети души, които няма да могат да присъстват на епичния фестивал и като подготвителен лагер за онези, които вече са планирали приключенията си там.


Датата е 29-ти юли (петък), а мястото клуб "Маймунарника" в Борисова градина.


По утвърдена балканска традиция се гответе за следния сценарий:


✔ Няколко луди диджеи ще ни скъсат обувките от танци с най-доброто от света на балканската духова и пънк-рок-ска музика. Гответе се за епично приключение из музикалните дебри на братска Сърбия, Македония, Румъния, Босня и Херцеговина, Черна Гора, Гърция и разбира се - България.


✔ Ще имате възможността да се насладите на една зашеметяваща симбиоза между най-веселите традиционни и съвременни балкански ритми, която ще помните за дълго.


Балканският духов оркестър, съставен от изкустни виртуози на музикалния инструмент, ще свири от сърце и душа за веселата публика, като така ще ни помогне да се отдадем напълно на чистата и неподправена емоция на балканската радост.


Български народен танцов ансамбъл ще ни подлъже, за да се хванем с него на голямо хорце, като така отдадем нужната любов и уважение към хиледолетните български традиции. Защото българското трябва да се помни и не трябва да се забравя!


"Welcome drink" от любимата напитка на балканите - "Пещерска Отлежала" за всеки гост на събитието, както и игри с награди за най-големите щураци.


Скарите в клуб "Маймунарника" няма да спират да димят през цялата вечер, така че не се притеснявайте да дойдете с празен стомах.


Очакваме балканската лудост да се разгънре в своя пълен блясък, така че не изпускайте възможността да станете част от приключението. Вход свободен!


Събитието във Facebook може да следите тук.

Коментирай
Други събития
Абонирайте се за нашия бюлетин