Балони в Разлог - Международна балон фиеста Римска баня 2015 - Разлог, България - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Tърсене по
Яну
14
Балони в Разлог - Международна балон фиеста Римска баня
ДАТА: Oт 14 Януари 2015 до 22 Януари 2015 ЧАС: 10:00 МЯСТО:
Добави в календара
Балони в Разлог - Международна балон фиеста Римска баня

Балон-фиеста "Римска баня" - 14-22 януари 2015 г.


Балон-фиеста „Римска баня” е едно много специално събитие, което през 2015 г. се провежда за четвърта година. За всички свободни души, за всички мечтатели, за всички, които търсят усещания за безграничност, свобода, пречистване, разтваряне във времето и пространството...За всички, които обичат да летят!


Балон-фиеста „Римска баня” се провежда в с. Баня, Разложко - място, благословено с горещи минерални извори, чист планински въздух и прекрасна природа. Неповторима енергия и красота. Какво по-подходящо място за среща на хора, влюбени в безбрежната небесна шир!


Балон-фиеста „Римска баня” е мястото, където може да се срещнете с хора, избрали да притежават и управляват топловъздушни балони, да разберете защо летенето за тях е страст, да почувствате невероятната хармония между човека и балона, да чуете разкази за приятелството на пилотите с облаците и вятъра, да видите пламъчетата в очите им и да почувствате с душата си радостта от летенето.


Синьото небе и пухкавите облаци могат да бъдат докоснати с едно протягане на ръката, а земните проблеми остават долу – при смаляващите се къщи и бетонната сивота. Очите виждат само безкрайните пъстри поля, зелени гори и заснежени върхове.


И някъде там, високо над това цветно земно великолепие се реят още по-цветните топловъздушни балони, управлявани от хора, влюбени в синевата на небесната шир, за които летенето не е само страст, а самият живот.


„Ако можеш да се влюбиш в полета и небето, ти знаеш къде трябва да дойдеш. Там ще откриеш хора, които са живи, приключения, които са истински, и ще се научиш да виждаш смисъла зад всичко това.”
Антоан дьо Сент-Екзюпери


Програма - вижте тук.

Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин