Благотворителен базар на книгата в Южния парк, София - София, България - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Tърсене по
Май
20
Благотворителен базар на книгата в Южния парк, София
ДАТА: 20 Май 2018 ЧАС: 10:00 МЯСТО:
Добави в календара
Благотворителен базар на книгата в Южния парк, София

Фондация „Бъдеще за таланти“ с благотворителна акция в Южния парк


Фондация „Бъдеще за таланти“ съвместно с агенция Art Crew подготвя благотворителен базар на книгата по случай 24 май - Ден на българската писменост  и култура. Събитието е в подкрепа на „Скритите таланти на България“ по инициатива на НПО „Операция плюшено мече“.


Събитието на фондация „Бъдеще за таланти“ под надслов Да подкрепим скритите таланти на България“, ще се проведе на 20.05.2018г. от 10:00 до 20:00ч. в Южен парк – голямата поляна откъм бул. "Гоце Делчев”.


Скритите таланти на България“ е менторска програма на НПО „Операция плюшено мече“, която подпомага даровити деца, лишени от родителска грижа и от социално слаби семейства. В момента програмата подкрепя седем деца с творчески заложби, като осигурява финансиране за уроци, семинари, работилници, състезания и нужните материали, които подпомагат за тяхното развитие. Всички участници в програмата можете да видите тук.


По време на базара, посетителите могат да подкрепят каузата, като закупят книги и списания, предоставени от водещи български издателства.


За посетителите на мероприятието, организаторите са подготвили много изненади, сред които и обособен детски кът и творческа работилничка, където малките гости ще рисуват, моделират и оцветяват. Детската зона ще бъде със свободен достъп и ще се превърне в терен за игри на деца от всички възрасти.


„Фондация "Бъдеще за таланти" е създадена, за да подпомага талантливи деца по пътя им към успеха. Събитието отразява нашите възгледи и ще се постараем да създадем една позитивна и приятелска атмосфера, като съчетаем полезното с приятното.“ - коментират организаторите на събитието.


Повече информация за предстоящото събитие може да видите тук.




Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин