Благотворителен базар цели да подари вълшебно лято за деца с увреждания - София, България - Peika.bg

iNews Novinite Econ Jenite Div Sporta FitWell Sportuvai Peika Programata Doctoronline News in English
Следете новите вдъхновения за пътешествия!
Tърсене по
Юни
23
Благотворителен базар цели да подари вълшебно лято за деца с увреждания
ДАТА: 23 Юни 2019 ЧАС: 13:00 МЯСТО:
Добави в календара
Благотворителен базар цели да подари вълшебно лято за деца с увреждания

С благотворителен базар в София подкрепяме инициативата „Работилничка за чудеса”, която подпомага деца с увреждания и техните родители. Събитието ще се състои на 23 юни, неделя, в hOUR SPACE - Общество за психология и психотерапия, където всеки ще има възможност да закупи артикули на символични цени и по този начин да се включи в каузата. „Работилничка за чудеса” е инициатива, която организира безплатни арт-терапевтични занимания за деца и младежи с увреждания, както и творчески ателиета за техните родителите. Целта на Работилничката е да изгради подкрепяща среда, в която деца и младежи да учат, да творят заедно и да създават приятелства. И най-важното - да знаят, че са обичани, обгрижвани и че с ръцете си умеят да изработват красиви неща.


64192


„Изготвихме специална селекция от секънд хенд дрехи и аксесоари, които всеки желаещ ще може да закупи на символични цени на 23 юни и да помогне на инициативата. Всички дрехи, които ще намерите на базара са без следи от употреба и вече нетърпеливо чакат новите си собственици, които ще ги носят с радост, сещайки се, че с тях са подарили детска усмивка.”, споделят организаторите на благотворителния базар Десислава Димитрова и Елизабет Георгиева. 


64194


„С благотворителния базар искаме да подкрепим инициативата и да покажем колко всъщност могат децата с увреждания. Надяваме се със събраните средства да успеем да помогнем в сбъдването на едно дългоочаквано и мечтано лято за децата. Лято за игри, забавления, нови приятелства, знания и умения.”, допълват организаторите.


Допълнителна информация тук.


64195

Коментирай
Абонирайте се за нашия бюлетин